Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 15 mrt 2019
Leestijd: 3 minuten

8 dingen die alleen je beste vriendin van je weet en dat is maar goed ook

Je beste vriendin vertel je alles. Niet alleen omdat je weet dat het dan júllie geheim is, maar ook omdat je haar zo nu en dan (en eigenlijk altijd) een eindeloze lachbui gunt. Want ja, zelfs de meest gênante dingen die je hebt meegemaakt vertel je in geuren en kleuren aan haar.

Nou is natuurlijk niet alles wat je met haar deelt gênant. Sommige dingen zijn gewoon privé maar als er iemand is met wie je dat wil delen is zij het wel. Je weet namelijk zeker dat je bestie dit nooit met iemand anders zal delen.

1. Al je bedpartners

Alleen tegen je beste vriendin ben je eerlijk over het aantal bedpartners dat je hebt gehad (en wie dat dan precies zijn). Bij andere vriendinnetjes laat je bewust een paar namen weg om geroddel te voorkomen. Lekker laten zo.

2. De SOA’s die je hebt gehad

Tegen je beste vriendin ben je open over álles. Als je een afspraak moet maken bij de GGD voor een kleine SOA test stel je haar daar zonder moeite van op de hoogte. Bij haar hoef je je in ieder geval nergens voor te schamen.

3. Al je crushes

Je beste vriendin weet natuurlijk ook wie je grootste crush is (en was). Of het nou die ene knappe leraar of die sexy-as-fuck-collega van je op werk is. Jij weet ook van wie zij het warm krijgt en het is heerlijk om hier samen over te kunnen praten.

4. Je meest duistere geheimen

Ja hoor, jouw vriendin kent zelfs je duisterste geheimen en je weet (en hoopt heel hard) dat ze daar nooit uitgebreid verslag van doet op je bruiloft. Gelukkig heb jij ook genoeg chantage materiaal van haar.

5. Je dronken momenten

En dat was er niet één, maar dat waren er heel veel en natuurlijk allemaal in haar bijzijn. Ze weet ook nog wel dat je toen met die awkward gozer hebt staan tongen in een hoekje en ze vindt het maar al te grappig om je daar af en toe aan te herinneren.

6. Meest gênante gebeurtenissen

Die keer dat je languit gestrekt ging voor het overvolle terras kan zij zich maar al te goed herinneren. Inmiddels kun je er zelf ook wel om lachen maar wat ben je toen stuk gegaan.

7. Grootste modeblunders

Ze weet nog goed dat jij in de eerste een Snoopy behaatje onder je kleding droeg en over straat ging met een witte (wij herhalen: WITTE) legging onder een spijkerrok. Auch.

8. Wat je écht doet op vrijdagavond

Op maandag heb jij altijd sterke verhalen over je weekend dat lit was maar je beste vriendin weet wel beter. Jij stond helemaal niet op de bar te dansen in de Chin Chin club, jij lag te Netflixen en viel om half tien languit in slaap op de bank. Ach, zij moet niet klagen want ze was er zelf ook bij.

Is jouw beste vriendin ook nog eens verpleegkundige? Lucky you! (Zie ook > 6 x waarom vriendinnen die verpleegkundige zijn de allerbeste vriendinnen zijn

Reageer op artikel:
8 dingen die alleen je beste vriendin van je weet en dat is maar goed ook
Sluiten