Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 27 dec 2018

Vergeetachtig? Spreek vaker met je bestie af want zij verbetert je geheugen

Dat je beste vriendin je een gelukkiger en beter mens maakt, dat had je waarschijnlijk wel door. Maar geeft je bestie nog maar even een dikke knuffel. Want ze zorgt er ook voor dat je geheugen beter wordt.

Je beste vriendin, wat zou je toch moeten met je leven als zij er niet was? Tja, het blijkt maar weer eens hoe fantastisch je allerliefste bestie is. Want je bff zorgt er voor dat je geheugen beter wordt.

Het blijkt allemaal uit onderzoek van de North Western University in de Verenigde Staten. Het bleek dat ongeacht hoe oud je bent, contact met je beste vriendin je geheugen verbetert.

je beste vriendin is goed voor je geheugen

En dat heeft werkelijk heel veel voordelen. Met andere woorden. Bedank je vriendin voor:

1. Alle tentamens die je ooit hebt gehaald. Want het is dankzij haar dat je die moeilijke stof in je hoofd gestampt kreeg.

2. Het succes in je carrière. Want door je bestie werkt je brein als een malle.

3. Alle ongemakkelijke situaties die zij heeft helpen voorkomen, doordat je even niet meer wist wie iemand was. Want zij redde je uit de brand.

4. Dat je later in het bejaardentehuis nog steeds koppie-koppie bent. Geen dementie voor jou. En dat allemaal dankzij haar.

Kortom, je hebt heel wat om dankbaar te zijn. Geef haar een kus en een knuffel en een reep chocolade. Want je wil haar toch nooit meer kwijt?

Dit wil je misschien ook lezen: 9 x waarom een vriendschap tussen een blondine en een brunette zo fantastisch is

Plos

Reageer op artikel:
Vergeetachtig? Spreek vaker met je bestie af want zij verbetert je geheugen
Sluiten