Redactie
Redactie Life 24 jul 2020

Deze 7 gesprekken hebben jij en je beste vriendin sowieso gehad

Gesprekken met jouw beste vriendin zijn alles wat jij nodig hebt in dit leven. Je kan haar voor ieder wissewasje wakker bellen, zij heeft jou rug hoe dan ook. Jullie zijn verbonden voor het leven en dat kan jij opmaken uit de 7 gesprekken hieronder.

Dat deze vriendschap tot in de eeuwigheid duurt, is een vaststaand feit.

Beste vriendin

Lees snel verder wanneer jij een beste vriendin hebt en jullie urenlang kunnen kletsen met elkaar. Wedden dat deze punten herkenbaar voor je zijn?

1. Zij is op de hoogte van jouw wildste avonturen

Die ene keer dat jij ging skinnydippen met die knappe Griek weet niemand, behalve zij. Je wist dat zij de enige was tegen wie je dit kon vertellen.

En dat heb je in alle geuren en kleuren gedaan. Jullie hebben samen hardop gelachen en genoten van dit verhaal. Je weet dat jouw geheim veilig is bij haar.

2. Jouw familiedrama’s zijn bekend bij haar

De ruzies tussen jou en je zus, bespreek je met je BFF. Zij geeft haar advies en kalmeert jou tegelijkertijd. Je lucht je hart, waarna jullie daarna weer vrolijk verder kunnen met de rest van de dag.

Je kan je ei bij haar kwijt, en dat is fijn. Je weet dat zij er altijd voor je zal zijn.

3. Zij kent al jouw crushes

Jullie hebben het altijd over jongens wanneer jullie samen zijn. Haar verhalen komen naar voren, maar ook die van jou. Jullie delen verhalen over dates, dingen die hij zei of deed en meer.

Daarbij komt dat jullie het heerlijk vinden om in detail te treden. Jullie vertrouwen elkaar ook de ‘slaapkamer verhalen’ toe.

4. Jullie kunnen samen heerlijk snacken

Jij en je beste vriendin hebben veel gemeen en daar is ‘eten’ een belangrijk onderdeel van. Jullie hoeven maar naar elkaar te kijken om te weten welke craving er besteld moet worden. Pizza is jullie ding, en dat het liefst elke week. Wanneer zij een cheatday heeft, doe jij deze zonder moeilijk te doen mee.

5. Zij weet van jouw werkproblemen

Jouw vervelende collega’s kent zij stuk voor stuk. Of dit nu gaat om de vervelende baas, of die bemoeizuchtige collega naast jou.

Jouw beste vriendin is zo goed op de hoogte, dat ook zij ze stom vindt. Ze snapt jou volledig en hoopt dat ze snel wat liever voor jou zijn.

6. Zij kent alle gênante momenten

De meest ongemakkelijke en gênante momenten in jouw leven zijn geen geheim voor haar. Je hebt deze gesprekken alleen met haar en vervolgens liggen jullie beiden in een deuk.

Zij doet dit andersom ook. Er is verder niemand die weet van jullie vieze scheetjes en meer van dit soort gênante momenten.

7. Jouw dromen zijn duidelijk

Waar jij voor gaat en waar jij voor staat, is helemaal duidelijk voor jouw beste vriendin. Zij kent jouw dromen en support jou daarin volledig.

Wanneer er iets belangrijks als een tentamen of werk presentatie is, appt zij jou altijd. Jullie liefdevolle vriendschap duurt sowieso tot in de eeuwigheid.

Lees ook: Dit zijn de 5 ingrediënten die zorgen dat jullie vriendschap het allerbeste is

Reageer op artikel:
Deze 7 gesprekken hebben jij en je beste vriendin sowieso gehad
Sluiten