Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 12 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze 6 dingen doe je alleen met je allerbeste vriendin en dat is maar goed ook

Naast je familie en je partner is er nóg iemand die belangrijk is in je leven: je beste vriendin. Je hebt de mooiste herinneringen aan jullie vakanties samen, dronken nachten toen jullie nog jong waren (sorry mama) en nog steeds hebben jullie de tijd van jullie leven. Samen doen jullie de gekste dingen wat maar beter tussen jullie kan blijven.

Ze is niet voor niks je beste vriendin want jullie hebben heel wat hilarische (en beschamende) dingen meegemaakt. Deze zes dingen doe je in ieder geval alleen met haar en dat is maar goed ook.

1. Jullie kraken voorbijgangers af op het terras

Anderen zouden eens moeten weten wat jullie over hen zeggen. Begrijp ons niet verkeerd want roddelen is niet per se oké, maar het is wel genieten om samen met je beste vriendin voorbijgangers af te krijgen. Want eerlijk, een witte capri broek tot je knieën kan écht niet meer en hoe dat ene stelletje zoent is gewoon hilarisch #sorrynotsorry.

2. Jullie diepste geheimen delen

Zelfs als je de meest duivelse activiteiten hebt uitgehaald vertel je dat aan je beste vriendin. Er is niks waar je je voor schaamt bij haar en je weet dat ze er alleen maar om kan lachen.

Inmiddels hebben jullie genoeg chantage materiaal tegen elkaar verzameld dat jullie überhaupt maar beter voor altijd vriendinnen kunnen blijven. Gewoon voor het geval dat.

3. Je bespreekt je seksleven met je beste vriendin

Als het je is gelukt om je crush in bed te krijgen is je beste vriendin de eerste die het hoort. Zelfs als je vreemdgaat vertel je dat tegen haar en ze weet ook wel waar jouw seksfantasie over gaat.

Jullie schamen je daar totaal niet voor en vinden het juist super fijn dat jullie dit met elkaar kunnen delen.

4. Jullie schranzen tot jullie erbij neervallen

Met niemand kun je zó ongegeneerd schranzen als met je beste vriendin. Als jullie naar de supermarkt gaan laden jullie het mandje vol met chips, chocolade, koekjes, snoep en alles wat ongezond is. Vervolgens ploffen jullie neer op de bank en eten jullie jezelf tonnetje rond. Heerlijk.

5. Jij bent helemaal jezelf bij je beste vriendin

Er is niemand bij wie je zo jezelf kan zijn als bij haar. Als je last heb van diarree kun je dat gewoon met haar delen en als je ongesteld bent vertel je tot in detail hoe ziek je daar deze maand van bent. Fantastisch toch dat jij en je beste vriendin elkaar hebben gevonden?!

Reageer op artikel:
Deze 6 dingen doe je alleen met je allerbeste vriendin en dat is maar goed ook
Sluiten