Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 6 mrt 2019

5 x herkenbaar als je niet één bestie hebt maar heel veel verschillende vriendinnen

Als je liefdesverdriet hebt of juist goed nieuws hebt omdat je dat moeilijke tentamen hebt gehaald, weet je even niet wie je moet bellen. Je hebt namelijk niet één beste vriendin maar een hele groep aan beste vriendinnen en da’s oké.

Een mega grote vriendengroep heb jij niet want je hebt juist heel veel losse beste vriendinnen. Deze vijf dingen zijn super herkenbaar als je niet één bestie hebt, maar heel veel verschillende vriendinnen.

1. Je kunt niet kiezen wie je allerbeste vriendin is

Als mensen je vragen wie je beste vriendin is kun je daar oprecht geen antwoord op geven. Al stellen ze de vraag nog een keer en moet je echt kiezen, dat kan je niet. Ze zijn allemaal even belangrijk voor je.

2. Je hebt ze allemaal de rol van bruidsmeisje beloofd

Als je gaat trouwen heb je natuurlijk een groep bruidsmeisjes, maar eentje is er altijd extra speciaal. De maid of honor en tevens je getuige, maar ja wie ga je kiezen? Per ongeluk heb je ze allemaal al weleens tijdens een grapje beloofd dat zij het worden. Hoe je het tegen die tijd gaat doen weet je niet.

3. Je doet alles drie keer

Alle vriendschapsgebaren doe jij een paar keer extra. Zo heb je drie verschillende vriendschapskettinkjes, laat jij met meerdere meiden een matchende tattoo zetten en ga je zes keer per jaar op vriendinnenuitje. Alleen maar meer plezier toch.

4. Je kunt roddelen zonder gevolgen

Als je een roddelmiep bent kun je in ieder geval wel vrijuit roddelen. Zolang de ene de andere beste vriendin maar niet kent is er helemaal niks aan de hand.

5. Je ‘beste vriendin’ voorstellen aan je lover

Als je een nieuwe lover in je leven hebt en hij vraagt naar je beste vriendinnen ben je hem een enorm lange uitleg verschuldigd. Hij kan de tel niet meer bijhouden en vraagt de komende weken nog wel honderd keer met wie je ook al weer naar de film gaat en waar je haar van kent en waar je de anderen van kent. Pfff.

En als je dan toch moet kiezen kun je maar beter op het sterrenbeeld van je besties afgaan.

Lief! Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn de allerbeste vriendinnen die je je kunt wensen

Reageer op artikel:
5 x herkenbaar als je niet één bestie hebt maar heel veel verschillende vriendinnen
Sluiten