Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 november 2017

Dit zijn 10 tekenen dat je beste vriendin ook je soulmate is

Je weet nog als de dag van gisteren dat ze vroeg of ze naast je mocht zitten bij de Franse les, jaren geleden. En nu kun je je geen leven meer zonder haar voorstellen, je beste vriendin, je bestie, je bff, je partner in crime bij alles. En dit zijn tekenen dat je beste vriendin ook je soulmate is.

Een soulmate is meer dan alleen een vriendin. Het vinden van een soulmate voelt alsof je haar al jaren kende voordat je haar kende. Alsof jullie eigenlijk dezelfde persoon zijn. Deze tien tekenen wijzen erop dat je beste vriendin ook je soulmate is.

1. Vanaf moment één voelde het of je totaal jezelf kon zijn bij haar

Het voelde namelijk alsof je haar al eerder had ontmoet. Jullie konden meteen urenlang kletsen en samen dingen doen en het voelde ook maar geen moment ongemakkelijk. Je wist meteen dat je haar gevonden had, je bestie.

2. Soms kijken jullie elkaar aan en dan zijn geen woorden nodig

Blikken zeggen álles.

3. Jullie appen elkaar de héle dag door

Want je wilt wel dat de ander op de hoogte is van wat je hebt gegeten, wat je hebt meegemaakt onderweg op de fiets of in de trein, wat je date heeft gezegd en dat je echt vreselijk ongesteld bent. De benaming TMI (Too much information) kennen jullie niet.

4. Jullie oordelen niet over elkaars fouten

Iedereen doet wel eens iets dat niet door de beugel kan. Ook jullie. Maar jullie oordelen nooit over elkaar. Jullie weten nou eenmaal hoe jullie zijn en dat jullie het echt niet verkeerd bedoelen.

5. Als je haar een dag niet hebt gezien, mis je haar al

En als je haar dan weer ziet, dan vliegen jullie elkaar gillend in de armen. Je weet gewoon niet wat je zonder haar zou moeten in het leven.

6. Je weet precies hoe je haar kunt opvrolijken als ze een keer haar dag niet heeft

Je koopt haar favoriete snacks, zet foute muziek op uit jullie jeugd of geeft haar gewoon heel veel knuffels. En haar slechte humeur is in no time verdwenen.

7. Het is super vaak gebeurd dat jullie ‘OMG! JA!’ riepen omdat jullie hetzelfde dachten over rare dingen

In de gekste situaties kan dit gebeuren. Tja, jullie zijn gewoon twee handen op één buik.

8. Iedereen vindt jullie bloedirritant als jullie samen zijn

Jullie kunnen het niet helpen. Jullie liggen constant dubbel van het lachen. Jullie vertellen op een heel hoog volume ál jullie avonturen en niemand snapt iets van jullie ‘geheimtaal’. Anderen vinden jullie heel irritant, maar jullie voelen alleen maar liefde voor elkaar.

9. Jullie bellen of appen elkaar tegelijkertijd

Hoe wist ze dat je aan haar dacht? En omgekeerd? Het is alsof jullie een telepathische verbinding hebben.

10. Jullie zijn altijd goudeerlijk tegen elkaar

Over alles. Zo zeg je eerlijk dat ze die foto beter niet kan posten op Instagram omdat haar onderkin de show steelt. Maar jullie vertellen ook aan elkaar dat je nieuwe date er helemaal niets van bakt in bed. Jullie delen alles.

Lees ook: Bedank je besties: Dit is waarom je vriendinnen je gezonder maken

Reageer op artikel:
Dit zijn 10 tekenen dat je beste vriendin ook je soulmate is
Sluiten