Renée
Renée | LinkedIn Love 16 jan 2019

Waarom er geen betere matchmaker is dan je beste vriendin

Je hebt weleens periodes waarin het echt niet wil lukken in de liefde. Weet je wat je dan kunt doen? Je beste vriendin inschakelen. Er is namelijk geen betere matchmaker op de wereld. Dus wil je graag een relatie? Dan is het geen verkeerd idee om haar hulp te vragen.

Je beste vriendin is natuurlijk één van de belangrijkste personen in jouw leven. Dat plekje wil je haar met liefde laten delen met een vriend. Helemaal omdat ze de ideale persoon is om je mannen te beoordelen

Waarom je beste vriendin de perfecte persoon is om je volgende relatie te fixen

Geloof ons, je beste vriendin is de perfecte persoon om je volgende relatie te fixen. Of nou ja, om je te koppelen aan de felbegeerde prins op het witte paard. En dat is om deze redenen:

1. Niemand kent je zo goed als je beste vriendin

Je deelt je hele ziel en zaligheid met je beste vriendin. Natuurlijk kent ze jou door en door. Daarom is zij de aangewezen persoon om mannen voor je te beoordelen als je het zelf even niet meer weet.

2. Zij weet precies wat je nodig hebt in een relatie

Je girl weet inmiddels precies waar jij goed op gaat in een relatie. Misschien is het zijn humor, zijn brede schouders of juist dat hij zo onwijs romantisch is. Hoe dan ook, in de zoektocht naar de ware weet ze precies waar ze op moet letten.

3. Je beste vriendin kent je smaak door en door

Als iemand weet wat voor man je zoekt, dan is zij het. Ze kent je smaak zo goed dat ze uit twintig Tinder matches zo de mannen eruit vist die jouw potentiële lovers zijn.

4. Ze weet precies welke mannen ze moet vermijden

Grote kans dat jullie allebei niet altijd even handige keuzes hebben gemaakt op liefdesgebied. Gelukkig weet je beste vriendin daarom welke mannen ze moet vermijden, omdat ze geen relatiemateriaal zijn.

5. Je kunt op haar mening vertrouwen

Terwijl je moeder ‘gewoon’ iemand voor je wil die aardig voor je is, zoekt je girl verder. Je hecht veel waarde aan haar opinie en weet dat je haar 100 procent kunt vertrouwen.

6. De man die zij kiest zou een vriend van haar kunnen zijn

Je vriendin kiest uiteraard wel iemand uit die zij óók aardig vindt. Jullie vinden het namelijk hartstikke leuk om te dubbeldaten en jouw man moet daar uiteraard wel voor openstaan. Ze delen tenslotte een belangrijke plaats in jouw leven.

Grijp je lover stevig vast: knuffelen maakt je relatie sterker

Reageer op artikel:
Waarom er geen betere matchmaker is dan je beste vriendin
Sluiten