Renée
Renée | LinkedIn Love 13 november 2019

15 dingen die jouw beste vriendin je béste, beste vriendin voor het leven maken

Je beste vriendin en jij zijn als yin en yang. Als er een versie van haar zou rondlopen op de wereld die relatiemateriaal is, dan zou je er helemaal voor gaan. Er zijn bepaalde dingen die haar jouw beste, beste vriendin maken en wij zetten het voor je op een rij.

Er is bijna niemand op deze aardbol zijn fantastisch en prettig gestoord als je beste vriendin. Zonder dat je het doorhebt doen jullie veel dingen met en bij elkaar, waardoor jullie vriendschap nog zoveel sterker wordt.

Deze dingen maken jouw beste vriendin echt je beste vriendin

Jullie zijn stiekem onafscheidelijk en houden elkaar dagelijks op de hoogte van alles wat er speelt in jullie leven. Maar daar blijft het niet bij. De volgende dingen maken haar namelijk echt jouw beste vriendin:

1. Ze vertelt je wanneer je een verkeerde keuze maakt

Als iemand eerlijk tegen jou kan zijn, dan is het je bestie. Zij vertelt je precies waar het op staat.

2. Ze moedigt je aan als je een belangrijke knoop eindelijk hebt doorgehakt

Je beste vriendin houdt je een spiegel voor. Tegelijkertijd is ze ook je allergrootste cheerleader. Niemand staat zó achter je als zij.

3. Ze gaat naar de supermarkt om chocolade te kopen als je cravings hebt

Soms heb je echt trek in iets, maar ben je veel te lui om je huis te verlaten. Je beste vriendin is dan nog wel te porren om op missie te gaan. Zin in chocolade? Zij haalt het voor je.

4. Ze weet je zinnen af te maken

Ben je wel beste vriendinnen als je elkaars zinnen niet af kunt maken? Je kent elkaar door en door als je precies van elkaar weet wat je gaat zeggen.

5. Ze appt je op hetzelfde moment als jij haar wil appen

Het is alsof jullie het aanvoelen: jullie appen elkaar vaak op hetzelfde moment. En dan soms zelf over dezelfde dingen.

6. Ze heeft je lelijkste selfies

Niemand ontvangt de allerlelijkste selfies, behalve je beste vriendin.

7. Ze kent je diepste geheimen

Het is moeilijk om jezelf open te stellen en je diepste geheimen prijs te geven. Je beste vriendin weet ze wel en dat maakt haar jouw nummer 1 beste vriendin.

8. Ze komt onuitgenodigd langs

Normaal vind je het niet fijn als iemand zonder overleggen voor de deur staat, maar als zíj het is ben je altijd blij om haar te zien.

9. Ze stuurt je de grappigste memes

Jullie verdienen een award voor jullie gedeelde humor. Niemand is zo goed in het vinden van grappige memes als je bestie.

10. Ze vraagt hoe het echt met je gaat

Als er iemand écht geïnteresseerd is in hoe het met je gaat, dan is het je beste vriendin. Ze is altijd in voor lol, maar af en toe peilt ze of je je echt oké voelt.

11. Ze maakt dezelfde harde grappen

Terwijl jullie in een deuk liggen om de grappen die je maakt, snapt de rest van je omgeving er niet zoveel van. En da’s misschien maar beter ook, want de harde grappen die jullie soms maken moeten echt tussen jullie tweeën blijven.

12. Ze weet alle details van je liefdesleven

Er is één vrouw die alles weet over je liefdesleven en dat is je beste, beste vriendin. Ze weet met wie je bent geweest, wat je hebt uitgespookt en hoe je dat precies vond.

13. Ze durft bij jou te poepen

Echte vriendinnen durven bij elkaar te poepen. Ze schuift het daarom niet onder stoelen of banken dat het tijd is om haar darmen te legen.

14. Ze heeft dezelfde kleding

Normaal gesproken zou je het niet zo leuk vinden als iemand dezelfde kleding draagt als jij. Maar je maakt één uitzondering: voor haar.

15. Ze pakt je haren vast als je moet overgeven

Zijn jullie ouderwets tot de grond gegaan en heb je te diep in het glaasje gekeken? Dan is zij degene die je haar vasthoudt als je moet overgeven.

Meer lezen over vriendschap:

Reageer op artikel:
15 dingen die jouw beste vriendin je béste, beste vriendin voor het leven maken
Sluiten