Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 5 apr 2018

Grappig! Zóveel uur moet je met een vriendin doorbrengen voordat je haar je bestie kunt noemen

Jij bent samen met je girlsquad natuurlijk NTB. Maar heb je je ooit afgevraagd wanneer je iemand je beste vriendin noemt? Zo ja, dan is hier eindelijk je antwoord. Hint: het is na best wel veel tijd.

Sommige vriendinnen zijn voor even, de anderen voor het leven. De grote vraag is alleen wanneer je nu weet of je een beste vriendin voor altijd hebt gevonden. Dankzij onderzoek weet je straks het antwoord daarop.

Beste vriendin of niet?

Voordat je een vriendin je beste vriendin noemt moet je volgens de wetenschappers en het onderzoek van Kansas University heel wat uren met elkaar doorbrengen.

Als je iemand net leert kennen noem je diegene een kennis. Na vijftig uur is het een vriendin. Dan wordt er nog onderscheid gemaakt in vriendinnen en echte vriendinnen (negentig uur). Maar je bestie is pas écht je beste vriendin als jullie meer dan 200 uur met elkaar hebben doorgebracht.

Na zeven jaar zijn jullie vriendinnen voor altijd

En eerlijk is eerlijk, met al jullie shopsessies, avondjes uit en wijn drinken op de bank kom je daar vast wel aan. Het is in ieder geval genoeg reden om nu nog je vriendinnen te appen om af te spreken. En onthoud: na zeven jaar zijn jullie besties voor altijd.

Reageer op artikel:
Grappig! Zóveel uur moet je met een vriendin doorbrengen voordat je haar je bestie kunt noemen
Sluiten