Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 17 okt 2019

11 x waarom je niet kunt wachten totdat je beste vriendin gaat trouwen

Als je een beste vriendin hebt dan lijkt haar leven soms ook wel jouw leven. Je kunt dan ook niet wachten totdat je beste vriendin gaat trouwen met haar grote leven.

De trouwdag van je bestie is namelijk ook een beetje jouw grote dag. Je gaat hoe dan ook een bijzondere rol vervullen en je weet nu al zeker dat het een fantastische dag gaat worden.

Waarom je niet kunt wachten totdat je beste vriendin gaat trouwen

1. Haar lover belt jou eerst als hij haar ten huwelijk gaat vragen

Ge-wel-dig. Als je vriendin gaat trouwen weet jij het gewoon eerder dan dat zij het weet. Aangezien jij haar beste vriendin bent gaat haar lover jou sowieso inlichten over the big question. Nu nog geheim houden.

2. Haar vrijgezellenfeest wordt LIT

Aangezien jij de organisator van het vrijgezellenfeest bent mag jij het bepalen. Een stripper, belly shots en een vrijgezellenreis naar Ibiza staan op de planning.

3. En je gaat ook mee de ring uitzoeken

Want je weet namelijk précies wat je beste vriendin en wel niet mooi vindt. Je kunt haar lover adviseren en direct dromen over jou grote dag ooit.

4. Niet te vergeten: ook de jurk ben je bij

En jij bent de enige die een ongezouten mening mag geven.

5. Jij bent getuige

Wie anders?

6. Of bruidsmeisje

En je mag natuurlijk inspraak hebben op de jurk die je aan hebt. Je hebt nu al zin om helemaal te shinen op alle foto’s naast je vriendin in haar prachtige witte jurk. Hoezo goals?

7. Of ceremoniemeester

Althans, als jij een talent voor organiseren hebt.

8. Of je bent het allemaal

Weliswaar een beetje te druk maar zie het maar als het grootste compliment wat je kunt krijgen van je beste vriendin. Als zij gaat trouwen vindt ze dat jij vrijwel óveral bij moet zijn en verstand van hebt. Jij bent het er natuurlijk helemaal mee eens.

9. Jij gaat helemaal los op het feest

Je bent namelijk niet de bruid dus je kunt lekker diep in het glaasje kijken. Ze zeggen niet voor niets dat andermans feestjes leuker zijn dan eigen feestjes.

10. Jij en je bestie trouwen ook een beetje

Als haar lover niet opdaagt dan trouwen jullie lekker samen. Prima oplossing.

11. Als jij gaat trouwen weet je précies hoe je het wilt hebben

Want na haar huwelijk heb je de skills van een doorgewinterde weddingplanner. Je weet de valkuilen, waar je de mooiste taart kunt kopen én kent alle mooie locaties in Nederland. Dus, wanneer gaat jouw lover op één knie?

Meer over vriendschap:

Reageer op artikel:
11 x waarom je niet kunt wachten totdat je beste vriendin gaat trouwen
Sluiten