Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 11/06/2017

7 dingen die je herkent als jouw beste vriendin ver weg woont

Vriendschap kent geen grenzen. Het spreekwoord 'beter een goede buur, dan een verre vriend' komt niet in jouw woordenboekje voor. Jij en jouw BFF wonen kilometers bij elkaar vandaan, maar dat mag de pret niet drukken. Dit zijn de zeven dingen die je herkent als jouw beste vriendin ver weg woont.

1. Ze kent je door en door

Wellicht wonen jullie niet bij elkaar om de hoek, maar dat weerhoudt jullie niet om elkaar door en door te kennen. Alle kleine en grote gebeurtenissen worden door geappt en jullie kunnen elkaar dag en nacht bereiken, waardoor jullie elkaar alles kunnen vertellen.

2. Jullie hebben een vaste Skype-avond

Dinsdagavond dineren met de boyfriend? No way. Dat is jouw vaste Skype-avond met jouw BFF die in Verweggistan woont en daar komt niemand tussen. En reken maar niet dat je die avond ook andere plannen kan maken, want jullie Skypen met gemak een uurtje of vier.

3. Elke keer als jullie elkaar zien is het speciaal

Aangezien jullie niet hink-stap-sprong bij elkaar vandaan wonen, is het elke keer weer speciaal als jullie afspreken. Jullie rennen dan ook naar elkaar toe alsof jullie elkaar in geen vijf jaar meer hebben gezien en het is niet gek als jullie er een traantje om laten.

4. Als je elkaar eventjes niet spreekt weet je dat het toch goed zit

Hoewel jullie een avond voor elkaar hebben vrijgehouden, kan het alsnog voorkomen dat jullie een paar weken mislopen. Zij is druk, jij bent druk, de wereld is druk. Maar no worries, jullie vormen geen wrok en hebben geen hard feelings. Want jullie houden van elkaar en hoewel jullie elkaar even niet spreken, weten jullie dat alles goed zit.

5. Jullie reageren op alles wat online komt

Heeft zij een nieuwe post met haar vriendje, dan reageer jij als eerste hoe lief zij zijn. En hetzelfde geldt voor die post met jouw hondjes erop; zij is de eerste die hem deelt. Ja, jullie houden elkaar in de gaten en je laat zo zien dat de online wereld de wereld zelf mega klein maakt.

6. Je weet precies hoe het gaat met haar familie

Als je haar weer spreekt, vraag je altijd even hoe het gaat met haar familie. Haar opa had bijvoorbeeld zijn teen had gestoten, en haar zusje die haar eindexamen heeft gehad. Je hebt haar gehele familie ook op Facebook en Instagram en daarmee houden jullie elkaar nauwlettend in de gaten.

7. Jullie kennen de mensen uit elkaars leven niet persoonlijk

Zij kan helder naar jouw boy troubles of andere struggles in het leven kijken, want vaak kent ze de mensen waarover het gaat niet helemaal persoonlijk. Zo kan ze altijd een goed oordeel geven over de stand van zaken.

Kortom: jullie mogen elkaar in de handjes knijpen, want jullie hebben een prachtige relatie.

Dit wil jij ook lezen: Een beste vriendin hebben is goed voor je gezondheid, blijkt uit onderzoek en dit is waarom

Reageer op artikel:
7 dingen die je herkent als jouw beste vriendin ver weg woont
Sluiten