Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 24 mei 2019

Beste vriendinnen opgelet! 8 signalen dat jullie elkaar altijd trouw blijven

Wat zou het leven nou voorstellen zonder beste vriendin? In ieder geval een stuk eenzamer en saaier. Vriendschap is een bijzonder vorm van “liefde”. En in deze tijd lijkt het steeds lastiger om iemand te vinden waarmee je beste vriendinnen wilt én kunt zijn.

Wellicht heb jij ook groepjes vriendinnen. Zoals de vriendinnen van je basisschool, studententijd en werk. Maar als je geluk hebt dan is er één iemand die daar uitspringt. Ze is de persoon die je als familie ziet, waar je als eerste groot nieuws mee deelt en de persoon die voor jou vecht als iedereen tegen je is.

Signalen dat beste vriendinnen elkaar altijd trouw blijven

Herken je jouw beste vriendin in bovenstaande tekst en weet je zeker dat jullie elkaar altijd trouw blijven? Dan zijn deze 8 signalen niets meer dan een bevestiging van jullie eeuwige vriendschap:

1. Je hoeft niet te doen alsof

Bij sommige vriendinnen moet je nét even iets meer je best doen. Of net iets blijer overkomen dan dat je daadwerkelijk bent. Bij beste vriendinnen is daar geen sprake van. Als je je rot voelt, dan voel je je rot. En dan is het ook niet vervelend om dat te laten blijken.

2. Ze is de eerste persoon die je belt

Bang dat je zwanger bent? Heeft je crush je net een heel apart berichtje gestuurd? Een vervelend bericht van je baas? Je vriendin is de eerst die belt en alle details wilt vertellen.

3. Jullie begrijpen elkaars gedrag

Sommige mensen vragen zich wellicht af waarom jij stil bent in een grote groep. Of extreem veel gaat praten bij die ene jongen die je leuk vindt. Maar je vriendin kent je zo goed dat ze nooit vragen stelt over je gedrag. Zo ben jij en dat is goed.

4. Je ziet haar als familie

Het is nog net niet je zusje. Ook jullie ouders zeggen dat ze er een “bonusdochter” bij hebben gekregen. Jullie zijn meer dan alleen beste vriendinnen.

5. Ze heeft je nog nooit écht gekwetst

Tuurlijk heeft ze wel eens een vervelende opmerking gemaakt of kwam ze véél te laat op een afspraak. Maar echt kwetsen? Nee dat heeft ze nog nooit gedaan en dat gaat ook niet gebeuren.

6. Stilte was nog nooit zo comfortabel

Bekend met ongemakkelijke stiltes? Niet bij jouw beste vriendin. Jullie kunnen uren samen zijn zonder iets tegen elkaar te zeggen. De aanwezigheid van elkaar stille gezelschap is genoeg voor vertier.

7. Jullie hebben dezelfde vijanden

Want wie aan haar komt, komt aan jou. En andersom. Hoeveel namen staan er inmiddels op de zwarte lijst?

8. Jullie maken samen toekomstplannen

Jullie blijven altijd in dezelfde stad wonen, jullie gaan samen op vakantie, jullie kinderen groeien later met elkaar op en jullie eindigen samen in het bejaardentehuis. Meer dan logisch vinden jullie.

Lees ook: 6 redenen waarom tegelijk verliefd zijn met je beste vriendin super leuk is

Reageer op artikel:
Beste vriendinnen opgelet! 8 signalen dat jullie elkaar altijd trouw blijven
Sluiten