Wauw! Met deze serums heb je binnen de kortste keren lange en vollere wimpers

Droom jij ook van mooie lange en volle wimpers? Helaas is dat niet iedereen gegund, en het laten zetten van nepwimpers kan best wel duur zijn. Gelukkig is er nog een andere mogelijkheid om tóch lange wimpers te krijgen: een wimperserum, waardoor je wimpers zullen groeien.

Sommige van jouw vriendinnen hebben prachtig lange wimpers van zichzelf. En stiekem zou jij dat ook wel willen. Er zijn tal van mascara’s die beweren dat je er langere wimpers van krijgt maar nog langer is altijd beter. Tijd voor iets anders: een wimperserum.

Een wimperserum: werkt dat echt?

Je hebt er misschien al over gehoord of gelezen, en vraagt je af of het écht werkt. Een serum of olie kan überhaupt geen kwaad, want het zal op zijn minst je wimpers voeden. En voeden is groeien (net als bij planten).

Een serum breng je voor het slapen gaan aan zodat het voldoende tijd krijgt om goed in te trekken. Aangeraden wordt om dit een paar weken lang (6 tot 12) vol te houden voor het beste resultaat.

Verschillende soorten serums

Er zijn tal van wimperserums verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Maar hoe kies je daar de beste uit? Sommige serums kosten 60 euro, maar er zijn ook oliën die hetzelfde resultaat hebben en maar 10 euro kosten. Wij hebben een aantal serums voor je op een rij gezet:

Kruidvat

Het wimperserum van Kruidvat wordt op tal van blogs aangeprezen. Duur is het niet, dus het is het proberen zeker waard. Een klein probleempje is dat het product erg vaak is uitverkocht in de winkel omdat het zo populair is.

Spot je hem toch? Hij ligt voor 10 euro in het schap. Overigens kun je hem ook online bestellen, er komt dan wel 4 euro aan verzendkosten bij.

Holland & Barrett

Bij Holland & Barrett (De Tuinen) kun je castorolie kopen en dat schijnt bijzonder goed te werken.

Één flesje met 100 procent pure castorolie kost 9,40 euro en je kunt er weken mee vooruit. Breng voor het slapengaan met een wattenstaafje wat olie aan op je wimpers en binnen één week kun je al verschil zien.

Revitalash

Revitalash Cosmetics heeft een serum in haar assortiment zitten dat je wimpers intensief verzorgt. Het serum kost 49 euro en kun je bestellen op hun website.

Reageer op artikel:
Wauw! Met deze serums heb je binnen de kortste keren lange en vollere wimpers
Sluiten