Op zoek naar de beste zelfbruiners? Deze zorgen voor een natuurlijk vakantiekleurtje

We gaan weer langzaam richting de warmere dagen in ons kikkerlandje en dat betekent dat rokjesdag dichterbij komt dan je denkt. Heb je het gevoel dat je benen nog niet klaar zijn om gezien te worden en wel een kleurtje kunnen gebruiken? Of klinkt een bronzed look op je gezicht niet verkeerd? Dan wil je vast weten wat de beste zelfbruiners zijn.

Op gebied van beauty struinen we het hele internet af om de beste producten eruit te pikken. Dit keer verdiepte Beautify zich helemaal in de wereld van zelfbruiners.

De beste zelfbruiners

Wanneer de lente eraan komt is het altijd een beetje wikken en wegen of je je aansluit bij de blote-benen-squad. Ineens ben je best tevreden met een lange broek, en dat alleen omdat je benen nog geen zonnestraaltje hebben gezien. Om je lichaam van top tot teen een zomerse upgrade te geven, hebben we de beste zelfbruiners onder elkaar gezet. Oh ja, niet te vergeten: de tips voor als het een keertje misgaat, vind je onderaan.

Heb jij alleen een paar druppels nodig om je gezichtskleur wat leven te geven? Dan hebben we goed nieuws, want ook de beste gezichtsdruppels onder de zelfbruiners hebben we meegenomen in hét lijstje van dit voorjaar.

beste zelfbruiners tips
Douglas

1. Collistar Magic Drops € 29,87

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat deze druppels echt fantastisch zijn. Hoe werkt het? Doe een paar druppeltjes op je hand en verdeel het over je gezicht. Wat nog beter werkt, is de druppels al gelijk op je gezicht aanbrengen en je gezicht direct insmeren. Vergeet niet je dagcrème erna te gebruiken, want de druppels werken niet als gezichtsverzorging.

beste zelfbruiners tips
Ilse of Paradise

2. Isle of Paradise €25,74

Je zou deze potjes en flesjes alleen al kopen voor het uiterlijk, want ze zien er onwijs leuk uit. Ook bij deze is het de bedoeling dat je de druppels gebruikt voor je gezicht en nek.

beste zelfbruiners tips
Douglas

3. Bondi Sands foam €21,20

Kan je hele lichaam wel een tropische vibe gebruiken? Bondi Sands heeft super goede reviews en staat bekend om de fijne tanning mouse.

Bol.com

4. Marc Inbane Natural Tanning Spray 37,95

Een ander merk die erg bekend is onder de zelfbruiners, is Marc Inbane. De strakke en professionele uitstraling zorgt ervoor dat we al een paar keer gebruik gemaakt hebben van dit fijne spul en altijd met goed resultaat.

beste zelfbruiners tips
Etos

5. Dove Summer Revived bodylotion €7,85

Heb je geen zin om veel geld uit te geven en ben je niet op zoek naar een volledige make over van je eigen teint? Dan kan je ook kiezen voor deze goedkope bodylotion van Dove. Hij ruikt naar zomer en zorgt ervoor dat je getinte huid nét iets meer naar voren komt en gaat stralen.

de Bijenkorf

6. Charlotte Tilbury Overnight Bronze & Glow Mask €48,00

Ben jij van de praktische maar luxueuze producten? Huidverzorging en zelfbruining in een flesje bestaat echt. We zijn al obsessed met het merk Charlotte Tilbury, maar door dit gezichtsmasker zijn we nog meer fan.

Tips

 • Lees de gebruiksaanwijzing voordat je begint
 • Scrub je huid zodat alle dode huidcellen verwijderd zijn
 • Begin met een dun laagje en bouw daarna verder op
 • Vergeet niet je handen grondig te wassen na het smeren
 • Is je zelfbruin experiment toch helemaal in de soep gelopen? Gelukkig bestaat er ook een zelfbruin-remover, voor al je kleine en grote foutjes en vlekjes. Het is sowieso handig om deze standaard in huis te hebben, want je wilt natuurlijk niet als een wortel over straat.

  Douglas

  Bondi Sands remover €20,19

  Misschien vind je dit ook leuk:

  Reageer op artikel:
  Op zoek naar de beste zelfbruiners? Deze zorgen voor een natuurlijk vakantiekleurtje
  Sluiten