Renée
Renée Nieuws 19 jun 2018

Hoi blonde lokken! Deze zilvershampoos zijn het beste voor jouw geverfde haar

Iedere blondine heeft een brunette nodig. Dus als jij de blondine bent en je bestie de brunette, is het wel zo fijn om te weten hoe jij je blonde lokken zo mooi mogelijk houdt. Het geheim? Zilvershampoo. Nu je dat weet is het alleen nog maar zaak om erachter te komen welke jij dan in je leven nodig hebt.

Wat doet zilvershampoo voor blond haar?

Zilvershampoo en blond haar zijn als twee handen op één buik. Ze vullen elkaar aan. Wie blond haar zo blond mogelijk wil houden en de gele gloed wil vermijden is dit hét beste middel om het te voorkomen. Zilvershampoo is wél iets anders dan de naam doet vermoeden.

Het is namelijk niet zilver, maar paarsblauw. De paarsblauwe kleur zorgt ervoor dat de gele tint in je lokken verdwijnt. Last van een gele gloed? Dan begrijp je dat dit vanaf nu je beste vriend is.

Laat dit product een paar minuten intrekken voor een opfrisbeurt. Kan je coupe een kleurboost gebruiken? Laat het dan twintig minuten in je haar.

Beste zilvershampoo

Nu je weet wat zilvershampoo doet is er nog maar één vraag: welke zilvershampoo is het beste om blond haar oogverblindend mooi te houden? Beautify ging op onderzoek uit.

Fudge zilvershampoo

Eerlijk is eerlijk, op de redactie is er niet één favoriet. Maar een shampoo die wel de nodige liefde en aandacht verdient is de Fudge zilvershampoo. De violet toning shampoo is geschikt om zelfs het meest gele haar weer een mooie blonde kleur te geven.

Fudge zilvershampoo kost 18,95 euro en is onder andere te koop bij Bol.com.

Schwarzkopf zilvershampoo

Ben je niet op zoek naar een hardcore product? Dan is de Schwarzkopf zilvershampoo een prima optie. Dit product koop je gewoon bij de drogisterij en is bovendien met een prijskaartje van 4,99 euro niet ontzettend duur.

Het werkt niet zo heftig als die van Fudge, maar het doet wel wat het belooft. Dit is namelijk perfect om te gebruiken als opfrisbeurt. Verwacht geen drastische verschillen, maar wel een frisse kleur.

Het droogt het haar een beetje uit, dus vergeet niet om een conditioner te gebruiken.

Wella zilvershampoo

In de categorie deze zilvershampoo moet je proberen: Wella zilvershampoo. Dit kappersproduct is één van de weinige shampoos die geverfd blond haar niet uitdroogt tijdens het wassen. Want eerlijk, dat is vaak het probleem.

De blauwe pigmenten houden blond haar dus blond en de Active Moisture Complex houdt het haar gehydrateerd. Wel zo fijn als je lokken geverfd zijn natuurlijk. De prijzen verschillen online, maar Bol.com rekent 17,50 euro voor één fles.

Trends voor blond haar in 2018

Ben je benieuwd wat de trends zijn voor blond haar in 2018? Beautify maakte een overzicht die je hier vindt.

Reageer op artikel:
Hoi blonde lokken! Deze zilvershampoos zijn het beste voor jouw geverfde haar
Sluiten