Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty en Style 5 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Bye geel haar! Dit zijn de beste zilvershampoos die je blonde lokken koel houden

Iedere blondine heeft één grote nachtmerrie: geel haar. We laten het maar al te graag highlighten, tonen en oplichten door de zon. Alles om die gele gloed te voorkomen. Zilvershampoo is onze beste vriendin en onze redder nood. Wij zetten de vijf beste zilvershampoos voor je op een rijtje die ervoor zorgen dat jouw lokken nooit meer geel worden.

Misschien ben jij geboren als blondine en misschien heb jij je haar ooit geblondeerd. Hoe dan ook, zilvershampoo is nooit een overbodige luxe. Sterker nog, het is je holy grail.

De beste zilvershampoos om je blonde lokken koel te houden

Ook in de wereld van zilvershampoos heb je een A-team. En voor je kostbare haren wil je niets minder dan het beste, daarom zetten wij de absolute winnaars voor je op een rijtje.

fudge zilvershampoo

1. Fudge Clean Blonde €12,95

Dit is een absolute topper. De Fudge Clean Blonde shampoo tovert gele lokken binnen no time om tot een mooie ashy coupe. Voor de beste werking combineer je de Clean Blonde shampoo met de Clean Blonde conditioner.

Zilvershampoo beste

2. Matrix SO Silver Total Results €6,89

Ook dit blauwe goedje neutraliseert de gele tonen in blond haar als de beste. Deze shampoo is vooral prefect voor geblondeerd haar. Het product zorgt ervoor dat jouw geverfde manen langer op kleur blijven.

bright blond shampoo beste

3. Oribe Bright Blonde €46

Meiden, als er echt nood aan de man is, dan is dit je laatste hoop. Aan dit wondermiddeltje hangt een flink prijskaartje, maar het is nog altijd goedkoper dan een rescue-sessie bij de kapper.

Daddy-O Lush beste zilvershampoo

4. Lush Daddy-O €18

Naast dat deze Lush shampoo je gele tonen neutraliseert, verzorgt het je lokken ook en geeft het je haren glans. Deze shampoo doet het allemaal en dat voor slechts achttien euries.

dumb blonde beste zilvershampoos

5. Tigi Bed Head Dumb Blonde €12

Deze shampoo verricht vooral wonderen op chemisch behandeld haar. Zie je dat de gele gloed weer door je geblondeerde coupe begint te schijnen? Laat dit middeltje dan eventjes intrekken en de warme tonen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Lees ook: Dit is hoe je blond haar het beste kan verzorgen in de zomer

Reageer op artikel:
Bye geel haar! Dit zijn de beste zilvershampoos die je blonde lokken koel houden
Sluiten