Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 28 mei 2018

Hebben! Deze zonnebrandcrème is de beste die je op dit moment kunt kopen

Het weer is natuurlijk om te smullen. Heb jij afgelopen weekend ook je bikini uit de kast getrokken om een kleurtje op te doen met je besties? Dan heb je je vast ingesmeerd. Maar eh, wat is eigenlijk de beste zonnebrandcrème die je kunt gebruiken? Beautify vertelt het je.

Heerlijk dat die weergoden je zo goed gezind zijn, maar het blijft ontzettend belangrijk om je huid goed te beschermen om verbranden te voorkomen. Raak je inmiddels compleet verdwaald als je een blik werpt op het zonnebrandschap? Dan zijn wij hier om je te helpen. Dit is schijnbaar de beste zonnebrandcrème:

La Roche Posay Anthelios XL Lichaamsmelk

De beste zonnebrandcrème op de markt blijkt de Anthelios XL Lichaamsmelk van La Roche Posay te zijn. Hoewel we ervaring hebben met de La Roche Posay zonnebrandcrème voor het gezicht – super fijn, by the way – hebben we de La Roche Posay Anthelios XL Lichaamsmelk nog nooit geprobeerd.

Maar schijnbaar wordt het tijd om dat wél te doen, want dit product is uitgeroepen tot de beste zonnebrandcrème die er momenteel te verkrijgen is. Met andere woorden, dit heb je nodig.

Beste zonnebrandcrème op de markt

Precies op tijd komt de Britse consumentendienst met een lijstje waardoor je weet wat de beste zonnebrandcrème van het jaar is. Zo staat La Roche Posay Anthelios XL Lichaamsmelk – dat is de Nederlandse naam van het product – al voor de vierde keer (!) op nummer 1.

Da’s goed nieuws, want het is dus gewoon in de Nederlandse schappen te vinden. Voordat je in het vliegtuig stapt voor een chille zonvakantie kun je dan nog even dit product kopen. Maar eh, waarom is het de beste zonnebrandcrème?

Waarom is het zo goed?

Volgens het rapport biedt het de beste bescherming, is het waterbestendig en plakt het niet. Wie goed smeert loopt dus niet meer als een rode kreeft over het strand terwijl al het zand aan je lichaam blijft plakken. Yes! Dat klinkt perfect.

Meer info vind je hier.

NSMBL

Reageer op artikel:
Hebben! Deze zonnebrandcrème is de beste die je op dit moment kunt kopen
Sluiten