Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26 okt 2017

Dit zijn 7 tekenen dat je bestie voor altijd in je leven blijft

Een beste vriendin hebben is ontzettend veel waard. Je hebt altijd iemand waar je je verhaal mee kunt delen en er is altijd iemand met wie je onvergetelijke momenten beleeft. Nu en misschien ook wel later. Want over een paar jaar wil je natuurlijk het liefst dat zij nog steeds een grote rol in je leven speelt.

Terwijl jullie samen een drankje doen op een verwarmd terrasje, hebben jullie vast wel eens gedacht aan hoe jullie er later bij zitten. Het ideale beeld is natuurlijk dat diezelfde situatie herhaald wordt in de toekomst, maar dan met grijze haren. Dit zijn tekenen dat jullie daar geen zorgen over hoeven te maken en dat jij en je bestie voor altijd bij elkaar blijven.

1. Jullie kunnen alles tegen elkaar zeggen

Dat je liever thuis blijft in plaats van met je bestie te gaan stappen, durf je gewoon eerlijk tegen haar te zeggen. En dat begrijpt ze. Andersom komt het ook wel eens voor en daar doe je ook niet moeilijk over. Soms heb je gewoon even zin om niks te doen.

2. Het is nooit saai

Altijd als jullie samen zijn, is het weer één groot feest. En waarom zou je je bestie dan inruilen voor iemand anders of in de toekomst niet meer spreken? Leuke dingen en fijne mensen in je leven moet je koesteren.

3. Je gaat het liefst met haar samenwonen

Als je denkt aan later, dan denk je aan een woonplekje samen met haar. Mochten jullie allebei een vriend hebben, dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat jullie in ieder geval in dezelfde straat wonen. Zonder al te veel buren ertussen, als het even kan.

4. Je wilt dat jullie kinderen ook elkaars bestie worden

Jullie zien het al helemaal voor je: Samen staan jullie op het schoolplein om jullie kinderen op te halen van school. En daarna? Lekker met z’n viertjes naar het park, het zwembad of gewoon thuis aan de thee. Heerlijk!

5. Je kunt altijd bij haar uithuilen

Al sinds dat jullie vriendinnen zijn, is zij er voor je. Als je een break-up aan het verwerken bent, komt zij met je mee huilen. Of als je konijn slecht gaat, weet je haar te vinden. En dat is zo ontzettend fijn en belangrijk, om zo iemand in je leven te hebben en te houden.

6. Zij kan je dag altijd 10x beter maken

Als je een rot dag hebt, dan is zij altijd degene die weet wat ze moet doen om je aan het lachen te maken. En andersom weet jij dat ook te fixen bij je vriendin. Dat wil je toch ook in de toekomst?

7. Ruzies overwinnen jullie altijd

Ruzies of meningsverschillen komen in iedere vriendschap voor. Tot nu toe hebben jullie ze allemaal overwonnen en dat gaat in de toekomst ook gebeuren. Jullie vriendschap vinden jullie namelijk veel belangrijker dan een conflict over een nutteloos onderwerp.

En zo weet je altijd waar ze uithangt als je haar kwijt bent: Je bestie kwijtgeraakt tijdens het stappen? Je kunt nu via WhatsApp zien waar ze uithangt

Reageer op artikel:
Dit zijn 7 tekenen dat je bestie voor altijd in je leven blijft
Sluiten