Renée
Renée | LinkedIn Travel 5 feb 2019

Dit bedrijf betaalt je meer dan 100.000 euro om dit jaar de wereld rond te reizen

Twijfel niet langer over hoe je toekomst eruit komt te zien, want Beautify heeft een super leuke baan voor je gevonden in de categorie #goals. En oké, je bent veel op reis en waarschijnlijk niet thuis, maar je kunt daarvoor wel betaald reizen en daarmee ruim 100.000 euro per jaar verdienen.

Betaald reizen klinkt natuurlijk als de absolute droom en wij weten hoe je kans maakt op die felbegeerde baan.

Betaald reizen voor Royal Caribbean

Is het jouw droom om super veel landen te ontdekken en je voeten in het zand van privé eilanden te zetten? Dan kun je je aanmelden via Instagram. Als je de baan krijgt heb je veel invloed op hoe de excursies van het bedrijf eruit komen te zien in 2019.

Als Shore Explorer voor Royal Caribbean reis je van Japan naar Alaska en alles wat je daartussen vindt. Wat doe je ervoor terug? Onder andere de mooiste plaatjes voor Instagram schieten. Daarmee ruim 100.000 euro per jaar verdienen is dan alleen maar mooi meegenomen.

Eisen

Er zijn wel een paar eisen waar de ideale kandidaat aan moet voldoen. Ze zoeken iemand met een passie voor reizen, die 21 jaar of ouder is, een geldig paspoort heeft en dit jaar kan reizen. Oh, en je moet in zijn voor nieuwe avonturen, zoals wandelen op gletsjers en ziplinen.

Het belooft in ieder geval mooi te worden, aldus de woordvoerder van Royal Caribbean: ‘We bieden al een grote hoeveelheid aan ongelofelijke ervaringen aan als onderdeel van onze cruises. Door deze positie hopen we dat de winnende kandidaat ons excursieprogramma naar een hoger niveau tilt.’

Genoeg reden om à la de minute al je plannen voor dit jaar te annuleren en voor deze baan te gaan, dus.

Aanmelden

Deel je favoriete reiservaring in foto of video op Instagram met #ShoreExplorer en @RoyalCaribbeanUK. Je mag het ook delen via Instagram Stories of IGTV.

Winning! Meisjes die in hun eentje reizen worden aardiger gevonden

Metro

Reageer op artikel:
Dit bedrijf betaalt je meer dan 100.000 euro om dit jaar de wereld rond te reizen
Sluiten