Rosa Tettero
Rosa Tettero Travel 26 mei 2017

Droombaan! Je kunt nu een jaar betaald de wereld rondvliegen voor Instagram

Tegenwoordig zijn we allemaal niet meer van onze telefoon weg te slaan. Favoriete app? Toevallig Instagram? Komt dat even goed uit. Als je dan ook nog eens van reizen houdt, lees dan eventjes verder want wellicht hebben wij een fantastische baan gevonden die je zo even een jaartje kunt doen.

Ho, ik verander m’n plan

Grote kans dat je al iets hebt gepland voor komend jaar. Zo niet, dan is dit echt een buitenkansje, want hoe gaaf is deze droombaan? Namens Canon mag je een jaar lang betaald de wereld over reizen voor Instagram. Hell yeah.

Canon wil het begrip storytelling nieuw leven in blazen. Instagram wordt zoals je misschien wel weet overladen met selfies. Maar waarom brengen we de prachtige culturen van over de hele wereld niet vaker naar voren? ‘Live For The Story’ zal dan ook het thema zijn.

Meedoen

Nu denk je misschien dat je een topfotograaf moet zijn. Ha, mis. Om kans te maken op deze ongelooflijke maar ozo vette baan, hoef je alleen een foto te plaatsen op Instagram. Jouw foto wordt dan beoordeeld door actrice Zoë Kravitz.

De bestemmingen zijn natuurlijk ook reuze interessant. Als jij de winnaar bent, zul je onder andere naar Portugal, Australië en Brazilië gaan. Als je daar eenmaal bent -is het tijd voor een cocktail-, maak je de meest prachtige foto’s van je eigen verhaal en inspireer je anderen om dit ook te doen.

Overgehaald

Denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven staat? Doe dan vóór 29 juni mee. Deel je zomerverhaal op Instagram met #LiveForTheStory, #365dagenzomer en @CanonNederland. Let op de originaliteit en het beeldkwaliteit en dan zit je goed.

Een jaar lang zomer, foto’s maken, culturen ontdekken en anderen inspireren. En dat betaald. Waar wacht je nog op?

Wauw, nog eentje: Verpleegster? In het zonnige Abu Dhabi bieden ze je een huis en 5000 euro per maand

Reageer op artikel:
Droombaan! Je kunt nu een jaar betaald de wereld rondvliegen voor Instagram
Sluiten