Als je deze dingen doet in je relatie is het misschien beter om vrijgezel te zijn

Elke relatie heeft wel zijn ups en downs. Je lover kan op papier perfect bij je passen en op zich gaat er niks mis, toch? Je houdt van elkaar, maar toch slaan de twijfels toe. Als je de volgende dingen doet, is het misschien goed om na te denken of jullie wel zo goed bij elkaar passen en of je niet liever vrijgezel bent.

Als twee mensen om elkaar geven, is er niets dat hier in de weg kan staan. Maar vraag jezelf eens af of je het nog waard vindt als je telkens verder uit elkaar groeit of elkaar steeds minder nodig hebt.

Als je deze dingen doet in je relatie, is het misschien beter om vrijgezel te zijn

Als je het af en toe even niet meer weet, hoef je niet altijd gelijk aan de rem te trekken. Doe je de volgende dingen wel vaker in je relatie, dan is het misschien wel beter om weer vrijgezel te zijn.

Je maakt excuses

Je vriendinnen vragen zich af waarom je lover op het laatste moment ineens jullie afspraakje afzegt. Hij of zij had het vast druk of heeft het gister misschien wel laat gemaakt, denk je dan. Maar is dat jou ook daadwerkelijk verteld? Als je te vaak de gaten voor de ander invult, is er dan wel écht een reden voor dat gedrag?

Jij geeft meer

Heb je het gevoel dat je steeds geeft en geeft in een relatie, terwijl je niet hetzelfde terugkrijgt? Dan is dit een teken aan de wand. Een relatie draait om geven en nemen en oké, het komt voor dat de een meer geeft dan de ander. Maar het klopt niet als er geen balans is.

Je wilt meer

Als je geen voldoening meer haalt uit je relatie, wordt de kans groter dat je dit bij anderen opzoekt. Gebeurt er iets leuks in je leven en wil je het zo snel mogelijk met iemand delen? Dan is het niet een heel goed teken als je eerst mensen belt die verder weg van je staan.

Je blijft wachten

Een partner hoort je zo voldoening te geven, vooral wanneer jij dat nodig hebt. Iedereen heeft weleens een dipje en het is vanzelfsprekend dat je het hierover wilt hebben. Merk je dat je steeds wacht op een bepaalde reactie die voldoet aan jouw verwachtingen, maar moet je telkens genoeg nemen met minder? Leg je lat niet langer lager als je dit probleem al meerdere keren hebt aangekaart.

Lees ook: Meiden die nu lang vrijgezel zijn, zijn later veel succesvoller in de liefde

Reageer op artikel:
Als je deze dingen doet in je relatie is het misschien beter om vrijgezel te zijn
Sluiten