Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 10 apr 2017

Betrapt! Dit duo uit Temptation Island die met elkaar vreemd gingen schijnt nog steeds bij elkaar te zijn

Temptation Island is bijna ten einde en dan mag het eindelijk naar buiten worden gebracht welke koppels nog samen zijn en welke koppels hun hart hebben laten liggen op het eiland. Correctie, sommige koppels nemen elkaars hart niet meer mee, maar hebben 'm al wel verpacht aan een ander. En Snapchat leverde voor één nieuw duo dat bewijs.

Hoe het zit met de waterdichte contacten waarbij er niks mag uitlekken weten we niet precies, want langzamerhand wordt alles steeds duidelijker. Lize en Ken worden verdacht vaak gespot en ook Rosanna en Niels zijn gezien op straat. Maar waar het écht gebeurt is online; Rosanna heeft oorlog met Alex en Lisa was ook niet al te aardig over Merijn.

Diezelfde Merijn heeft nu weer een clue laten vallen waardoor we bijna met zekerheid kunnen zeggen dat hij en Lisa niet meer samen zijn, maar hij zijn hart wel aan iemand anders heeft verkocht. Namelijk 400CC Pommeline. Na de dreamdate sprak ze uit hoe bang ze was dat ze Merijn nooit meer zou zijn. Ze was verliefd geworden.

En nu lijkt haar droom werkelijkheid te zijn geworden want als je de twee volgt op Snapchat had je de volgende foto’s kunnen zien. Wel iets té toevallig?

We zullen nog heel even geduld moeten hebben. Pas volgende week donderdag wordt in Nederland de ‘after’ uitzending uitgezonden. In de tussentijd zijn we heel benieuwd naar jouw mening. Hoe denk jij over Merijn en Pommeline?

Reageer op artikel:
Betrapt! Dit duo uit Temptation Island die met elkaar vreemd gingen schijnt nog steeds bij elkaar te zijn
Sluiten