Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 9 aug 2017

Bevestigd: Dit zijn de nieuwe acteurs van 13 Reasons Why seizoen 2

Wat is het fijn dat er binnenkort weer een aantal gloednieuwe afleveringen van 13 Reasons Why verschijnen op Netflix. Achter de schermen wordt nog druk gewerkt aan seizoen 2 van de serie. En zojuist is bekend gemaakt dat in dat tweede seizoen een heleboel nieuwe acteurs te zien zullen zijn.

Mocht je net als wij al het nieuws over 13 Reasons Why verslinden, dan hebben we je aandacht hopelijk te pakken. Het is namelijk bekend gemaakt dat er zeven nieuwe personages te zien zullen zijn in het tweede seizoen van 13 Reasons Why.

Dit zijn de nieuwe namen in 13 Reasons Why seizoen 2

Anna Winters gaat de rol van Chloe op zich nemen, een it-girl op Liberty High en bovendien hoofdcheerleader.

Bryce Cass speelt Cyrus, een beetje een edgy badguy. Hij heeft ook een zus, Mackenzie en zij wordt gespeeld door Chelsea Alden. Ze is kunstzinnig, spiritueel en zegt waar het op staat.

Kelli O’Hara speelt Jackie, een lieve, intelligente advocate die de slachtoffers van pesten bij staat. Ook Sonya (Allison Miller) houdt zich bezig met de juridische kant van de zaak.

Samantha Logan speelt Nina, iemand met een groot geheim. En Ben Lawson is Rick, de geliefde honkbal coach.

Hier gaat seizoen 2 over

Mocht je je afvragen waar het tweede seizoen om gaat draaien: voornamelijk om de rechtszaak die Hannahs ouders aanspannen tegen de middelbare school.

Lees ook: Dit is hoe je tegen 13 Reasons Why aankijkt als je gepest bent

Reageer op artikel:
Bevestigd: Dit zijn de nieuwe acteurs van 13 Reasons Why seizoen 2
Sluiten