Bewaar je servet: dit is wat de afdruk van je lippen over jou zegt

Gooi je servet niet weg na een heerlijke maaltijd, want de afdruk van je lipstick vertelt veel over je persoonlijkheid.

Ronde vorm

Een ronde lipstick afdruk zegt dat je open staat voor nieuwe ervaringen. Je bent een opvallende verschijning die mensen graag om zich heen hebben. Je hebt op het moment veel aan je hoofd en de lijnen in de onderlip vertellen dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en inspiratie.

Lijntjes in de lippen

De lijnen in de bovenlip vertellen dat iemand je recentelijk heeft teleurgesteld. En je hebt het gevoeld ook. De onderlip vertelt dat je niet zeker bent welke stap je nu in je leven moet zetten. De volle vorm van de onderlip geeft aan dat je gul bent en het fijn vindt je gevoelens te uiten. Je bent momenteel met veel dingen tegelijk bezig en moet het waarschijnlijk iets rustiger aan doen.

Een duidelijke cupido boog

Heb je een duidelijke cupido boog? Dat is het hartvormige gedeelte in het midden van je bovenlip. Dan vind je het belangrijk serieus genomen te worden. Je hecht veel waarde aan wat mensen denken en vindt het leuk ze blij te maken. Ook ben je een onderhandelaar en krijg je mensen vaak zo ver om compromissen te sluiten.

Volle lippen

Ben je gezegend met een volle onderlip én bovenlip? Dan ben je goed in luisteren en je gevoelens uiten. Daarbij heb je ook sterke communicatieve eigenschappen en geeft het je voldoening om anderen te helpen doelen te bereiken.

Reageer op artikel:
Bewaar je servet: dit is wat de afdruk van je lippen over jou zegt
Sluiten