Laura Lammertse
Laura Lammertse Life 13 feb 2019

Bewezen: er is 1 dansmove waar mannen helemaal wild van worden

Het is bijna weekend en tijd voor een feestje. Mannen verleiden we op de dansvloer door met onze billen te schudden of dicht tegen hem aan te dansen. Ben je niet zo'n danswonder? Niet getreurd. Uit onderzoek is gebleken dat er één dansmove is die je het meeste succes oplevert.

Sta jij vaker aan de bar dan op de dansvloer? Dan is dat vanaf nu verleden tijd. Sexy dansen blijkt helemaal niet zo lastig te zijn. Nee, écht niet. Je hoeft hiervoor geen uren in de dansschool te hebben gestaan om die mannen te verleiden. Dit kon je allang.

Asymmetrisch is sexy

Het is misschien niet de beweging die je verwacht om mannen gek te maken, maar wel enorm efficiënt. Britse psychologen hebben het namelijk voor ons uitgezocht: het gebruik maken van je armen, heupen en dijen tegelijkertijd is het meest sexy. Je hoeft dus niet synchroon te dansen of moeilijke taferelen uit te oefenen. Sterker nog: je kan helemaal losgaan. Laat de standaard danspasjes achterwegen en doe lekker gek.

Gangnam-style

Klinkt best te doen, toch?! Mocht je nog niet overgehaald zijn om vol vertrouwen die dansvloer op te springen aankomend weekend: de Gangnam Style voldoet aan alle eisen. Ja, wie had gedacht mannen te kunnen versieren met de Gangnam Style?

Heb je de smaak te pakken? Lees hier meer over de voordelen van dansen: Dansend opgegroeid? 5 x waarom jij gelukkiger, slimmer én minder gestrest bent
dansen

Nature

Reageer op artikel:
Bewezen: er is 1 dansmove waar mannen helemaal wild van worden
Sluiten