Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 3 mei 2016

Bewezen: Tosti liefhebbers zijn leukere mensen

Oh goddelijke tosti's. Jullie zijn zo simpel doch doeltreffend. Een tosti als ontbijt? Ja, hoor. Tosti als lunch? Wat een goed idee. Een tosti als avondeten? Kom maar door, soms heeft een mens geen tijd om te koken. Of gewoon zin in een tosti. Tosti-liefhebbers kunnen ook gewoon levensliefhebbers worden genoemd, want ze houden zelfs meer van seks. Hoorde je dat nou goed? Ja. Dat hoorde je goed.

Tosti-liefhebbers en seks

Wie de link heeft gelegd tussen tosti’s en seks, is misschien een beetje vreemd (of gewoon een out of the box denker). Maar we zijn diegene niet minder dankbaar. Geef deze man een Nobelprijs, want zowel tosti’s als seks zijn geweldig. Waarom dan niet een link leggen tussen de verrukkelijke twee? Zo weet je precies wie je het beste kunt ontwijken en wie je misschien wat beter wilt leren kennen.

De datingsite Skout heeft het initiatief genomen om de vraag te stellen, die we ons allemaal (toch?) wel eens hebben afgevraagd: tot in hoeverre zijn andere persoonlijkheidskenmerken gelinkt aan het houden van tosti’s? Daar heeft Skout tot in detail antwoord op gegeven.

De wetenschap zegt het

Tosti-liefhebbers houden van meer dan dingen dan tosti-niet-liefhebbers. Van tosti-liefhebbers geven 81 procent geld aan goede doelen, terwijl van de tosti-niet-liefhebbers maar 66 procent geven. Daarnaast zegt 84 procent van de tosti-liefhebbers graag te reizen, ten opzichte van 78 procent van de tosti-niet-liefhebbers. En 32 procent van de tosti-liefhebbers zegt minimaal één keer per maand seks te hebben, ten opzichte van 27 procent van de tosti-niet-liefhebbers.

Kortom: tosti-lovers zijn geweldig.

LEES OOK: Rainbow life! De allermooiste regenbogen om te eten

Reageer op artikel:
Bewezen: Tosti liefhebbers zijn leukere mensen
Sluiten