Bewezen: je vriendinnen zijn belangrijker dan je denkt en dít is de reden

Jij en je BFF's zijn onafscheidelijk. Dat je vriendinnen belangrijk zijn is overduidelijk. Maar dat ze ook bijdragen aan hoe succesvol je bent, is nieuwe informatie. Maar toch is dit dus kennelijk echt wel waar.

Lief en leed delen met je besties is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens een handige zakelijk zet. Alsof we extra motivatie nodig hadden om nog langer met onze vriendinnen aan de telefoon te hangen – maar dat terzijde.

Vriendinnen voor ’t leven zijn onbetaalbaar

De nieuwe community van Facebook, #shemeansbusiness, drukt ons met de neus op de feiten. Nicola Mendelsohn van Facebook vertelt: ‘het hebben van de onvoorwaardelijke support van je vrienden op het gebied van zelfontwikkeling, kan heel veel verschil maken.’

Onbetaalbaar

Voor de echte carrièretijgers is het heel belangrijk om vriendinnen te hebben waar je op terug kunt vallen. En dan natuurlijk al helemaal als je uitgefoeterd wordt door je baas of die collega weer aan je hoofd zeurt.

Dus ga nóg meer aan de wijn met je girlsquad, ga vaker shoppen en blijf lekker gekke foto’s sturen in de WhatsApp groep met je besties – want dan word je dus heel succesvol in ’t leven.

Reageer op artikel:
Bewezen: je vriendinnen zijn belangrijker dan je denkt en dít is de reden
Sluiten