Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 apr 2018

Hè?! Is dit het bewijs dat Mezdi ook seks heeft gehad met iemand tijdens Temptation Island?

Hoewel Mezdi tot en met aflevering 14 nog niet bij een verleidster in bed is beland, is hij toch wel de grootste flirt van Temptation Island te noemen. Hij houdt van de dames en hij kan alles wat krom is recht lullen.

Ergens hoopten we dat hij het vol zou houden. Dat hij dan wel een flirt zou zijn en oké, dat hij Denise kusjes op haar wang gaf, maar dat hij niet écht over de schreef zou gaan. We hoopten dat hij niet verder zou gaan en geen seks zou hebben met een verleidster.

Met het einde van Temptation Island 2018 in zicht, leek het allemaal goed te gaan. Mezdi hield zich in en leek tot inkeer te komen dat hij ‘zijn Danielle’ echt wilde houden. Of toch niet?

Want de vraag is: heeft Mezdi het wel echt vol gehouden? Of is dít het bewijs dat Mezdi seks heeft gehad tijdens de opnames van de ultieme relatietest?

Is dit het bewijs dat Mezdi seks heeft gehad tijdens Temptation Island 2018?

We nemen je weer even mee naar het begin van het seizoen van Temptation Island 2018. Toen kregen wij kijkers een aantal spoilers te zien, waarin je onder andere seksende mensen zag. Veel van de fragmenten zijn inmiddels voorbij gekomen in de afleveringen, maar één fragment niet.

In het fragment is het – oké, we geven het toe – niet helemaal duidelijk dat het om Mezdi gaat. Maar we zien een man met weinig haar, die staand sekst met een vrouw. Het lijkt erop dat het gefilmd is door tentdoek heen. En laten Mezdi en Laetitia nou net hun dreamdate in een luxe tent hebben…

Het gaat om dit fragment:

Het kan natuurlijk om andere deelnemers gaan. En misschien is het een douche in plaats van een tent. Je weet maar nooit. Maar wij vinden dit in ieder geval zéér verdacht.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Hè?! Is dit het bewijs dat Mezdi ook seks heeft gehad met iemand tijdens Temptation Island?
Sluiten