Ohjee, is dit dan het keiharde bewijs dat Fabrizio en Pommeline uit elkaar zijn?

De geruchten dat Fabrizio en Pommeline Temptation Island VIPS niet overleefd hebben gaan al een tijdje rond. Fabrizio zou een nieuwe vriendin hebben en Pommeline achterlaten met een gebroken hart. Aan al dat speculeren komt nu een einde, Beautify heeft namelijk het keiharde bewijs dat Fabrizio alweer een ander schatje heeft.

Het Temptation Island-koppel Fabrizio en Pommeline is niet meer. We zien ze nog ‘samen’ in Temptation Island VIPS, maar het is duidelijk dat de koek hierna op was voor de twee.

Het bewijs dat Fabrizio en Pommeline uit elkaar zijn

Al eerder kwam het nieuws naar buiten dat de twee tortelduifje niet meer samen zijn. Ze gingen van verloofden naar exen in een snel tempo. De twee zouden naar verluid nog wel samen in de tattoo shop van Fabrizio werken, maar niet meer samen in een huis wonen.

Lange tijd werd geroepen dat verleidster Julia hier de reden voor was, Fabrizio is na de opnames vaak met haar gespot. Laten we stellen dat meneer een zwak heeft voor Temptation verleidsters…

@fabrizio_tzinaridis is weer met verleidster Julia op stap. Dit keer gezellig samen naar walibi.

911 Likes, 127 Comments – Team Tempa (@team_tempa) on Instagram: “@fabrizio_tzinaridis is weer met verleidster Julia op stap. Dit keer gezellig samen naar walibi.”

Toch spotten we de Griekse tatoeëerder nu met een andere blonde schone en het is duidelijk, deze twee lijken meer dan vrienden. Tijdens een avondje stappen hield Fabrizio zijn handen niet thuis. Tenminste, daar lijkt het niet op.

Team Tempa – ??? omg, Fabrizio heeft al weer een nieuwe…

??? omg, Fabrizio heeft al weer een nieuwe relatie.

Wij zijn benieuwd hoe het Temptation Island VIPS avontuur gaat uitpakken voor de twee.

Lees ook: Haha! Zo zien de Temptation Island VIPS koppels eruit over 30 jaar

Reageer op artikel:
Ohjee, is dit dan het keiharde bewijs dat Fabrizio en Pommeline uit elkaar zijn?
Sluiten