Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 juni 2018

Nog meer bewijs dat Ruud en Rowena uit elkaar zijn: Haar Insta bio zegt álles

Als je dacht dat Temptation Island VIPS tammer zou worden dan de reguliere seizoenen van het programma, dan heb je het mis. En daar is deelneemster Rowena toch enigszins verantwoordelijk voor. Want zij is alles behalve tam, ze is een ware pitbull. Én ze zorgt nu al voor hevige speculaties.

Rowena was er meteen duidelijk over in Temptation Island VIPS. Ruud was van haar. Of zoals zij het zo mooi wist te zeggen met haar accent ‘mijn màn’ (denk hier de stem van Rowena bij).

Zijn Ruud en Rowena nog bij elkaar?

Maar Ruud kreeg in aflevering 3 een beetje last van zijn dop, omdat Charissa tegen hem op zat te rijden. Snappen we nog, want wie zou het daar niet stiekem warm van krijgen? Maar toen zei Ruud tegen de andere mannen dat hij Charissa wel wilde neuken en dat ging Rowena toch een stapje te ver, toen ze dat zag bij het eerste kampvuur.

De relatie was over, verkondigde Rowena direct na het zien van de beelden. Presentatrice Yolanthe vroeg nog voorzichtig of Rowena daar niet een nachtje over moest slapen en of ze niet dacht dat ze straks rustiger zou woorden. Maar nee, voor Rowena was het voorbij.

Dit zijn de bewijzen dat Ruud en Rowena uit elkaar zijn

Voor ons kijkers is het natuurlijk nog de vraag of het écht uit is tussen het ooit zo hechte liefdeskoppel. Maar we moeten het zeggen, de bewijzen stapelen zich op.

Zo postte Ruud een wel heel merkwaardige foto op Insta Stories. Namelijk met Rosanna. Inclusief hartje. Het kan toch niet dat zij nu ineens een koppel zijn?

Ook zegt Rowena’s Insta bio al veel. Daar staat namelijk: ‘Als koppel in Temptation Island met @ruud_zwaan’. En dat insinueert toch wel dat de liefde verder over is.

Een ding weten we zeker. We blijven in spanning kijken naar de volgende afleveringen.

Dit vonden wij van de vorige aflevering van Temptation Island VIPS

Je ziet het in deze video:

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Nog meer bewijs dat Ruud en Rowena uit elkaar zijn: Haar Insta bio zegt álles
Sluiten