Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 september 2017

Er is nu een pet speciaal voor krullend haar en alle curly vrouwen vinden het geweldig

Krullend haar is er in verschillende soorten en maten. Zo heb je onder meer kroeshaar, spiraalvormige krullen, grove krullen, of fijne krullen. Wat meiden met krullend haar allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat het dragen van haaraccessoires niet altijd handig is. Daarom heeft niemand minder dan Beyoncé een speciale pet voor krullend haar ontworpen die ook in Nederland te verkrijgen is.

Powervrouw Beyoncé heeft over de jaren heen veel verschillende haarstijlen gehad. We kennen haar niet alleen met steil, kort, lang, donker en licht haar, maar natuurlijk ook met krullend haar. De laatstgenoemde stijl is misschien wel haar meest iconische verschijning. De struggles die krullend haar met zich mee kan brengen, kent de zangeres dan ook als geen ander.

Open achterkant

Vooral haaraccessoires zijn volgens Beyoncé lastig te vinden. Daarom heeft ze een rode baseball cap ontworpen met een open achterkant en een elastieken band, zodat een volle staart genoeg plek heeft.

De pet is onderdeel van de Ivy Park Sportswear-collectie en verkrijgbaar bij Topshop. Het accessoire kost je 26 euro.

Door het dolle heen

Het nieuws bleef niet onopgemerkt bij haar fans. Zo verschenen er in zeer korte tijd verschillende enthousiaste reacties op social media.

Krullend haar? Dan herken je dit misschien ook wel: Waarom regen de grootste vijand is voor vrouwen met krullen en slag

Reageer op artikel:
Er is nu een pet speciaal voor krullend haar en alle curly vrouwen vinden het geweldig
Sluiten