Haal adem. Ook Beyoncé heeft wel eens een probleemhuid en dat is oké

Waar we soms een verknipt beeld krijgen door alle media waarin perfecte modellen en celebrities staan afgebeeld die er altijd flawless uitzien, zijn we ook blij als er wel eens een foto uitlekt waarop blijkt dat zij ook maar gewone mensen zijn. Net zoals jij en ik. En nu Beyoncé voor wie (gelukkig) blijkbaar ook niet altijd 'I wake up like this, flawless' geldt.

Er zijn onbewerkte foto’s van Beyoncé verschenen uit 2013 van haar campagne die ze heeft geschoten voor L’Oréal. Gepubliceerd door The Beyoncé World, een website die alles maar dan ook écht alles over deze ster publiceert.

Ondanks dat het nog steeds een prachtige vrouw is, zie je nu het bewijs dat ook zij niet een 100% gave huid heeft, en ook met rimpeltjes moet dealen als ze ’s ochtends opstaat. En dat is echt helemaal oke. Echter is daar natuurlijk op de bewerkte foto’s niets van te zien.

De website lag plat vanwege de grote belangstelling voor de foto’s. Inmiddels zijn de foto’s offline gehaald. De website wil namelijk geen problemen veroorzaken tussen fans onderling. Naar eigen zeggen hebben ze de foto’s gepost om te laten zien dat Beyoncé een natuurlijke schoonheid is, maar tegelijkertijd ook een vrouw net zoals iedere andere vrouw op deze wereld. Ze is en blijft Queen B, ook als ze een 98% gave huid heeft. Toch?

Reageer op artikel:
Haal adem. Ook Beyoncé heeft wel eens een probleemhuid en dat is oké
Sluiten