Wie is je BFF? Je kapper natuurlijk, en wel om de volgende redenen

Een kapper moet kunnen knippen, natuurlijk. Maar wanneer je een kapper vindt waar je je hart kan luchten, je 'ikmoetnúmijnhaarbleken' momenten mee kunt ontwijken en altijd achteraf nog een kopje koffie mee doet heb je een winnaar. Behouden dus, want voor je het door hebt is je kapper getransformeerd tot een ware BFF. En wel om de volgende redenen:

1. Hij weet precies welke kapsels je goed staan

‘Ik weet dat het eng is, dat het een flinke stap is, maar knip het nou gewoon voor één keer in laagjes. Ik belóóf dat het je goed staat.’ Je lot ligt dan misschien in zijn handen, maar als je een echte BHF (best hairdresser forever) hebt gevonden kan het eigenlijk niet fout gaan. En anders knapt hij het wel weer voor je op. Je ongelukkig de deur uit laten gaan is in ieder geval geen optie voor je BHF.

2. Hij zal altijd eerlijk zijn

‘Nee, nee, nee, een bob gaat je niet staan en je gaat er ook niet blij mee zijn. Nee het groéit niet zo weer aan hoe vaak moet ik je dat nou nog uitleggen? Nee. Ik knip je punten bij en dan ga je er weer vandoor. Geen discussie nu! Word je alleen maar sneller grijs van schat.’

3. Hij luistert altijd naar je nutteloze verhalen

‘Toen werd mijn kat dus ziek, kotsen over de gordijnen natuurlijk, maar ik wilde eigenlijk al nieuwe gordijnen dus nu kon ik het ook met een goed excuus aan mijn vriend verkopen. Ja die wil de kat eigenlijk ook weg maar dat gaan we natuurlijk niet doen. God ik word soms zó moe van die jongen, snap je?’

4. Je kunt hem altijd bellen

Misschien heeft hij niet meteen tijd voor je, maar toch zeker volgende week. En dat is behoorlijk snel. Krijg je er ook nog een hoofdmassage, een kopje thee en een koekje bij. Met een beetje mazzel wat testertjes. Nou, dat krijg je lang niet altijd van normale BFF’s, right?

Reageer op artikel:
Wie is je BFF? Je kapper natuurlijk, en wel om de volgende redenen
Sluiten