Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 3 apr 2015

12 x waarom jij en je BFF de wereld runnen

Ja er zijn al wereldleiders. Natuurlijk. Maar jij en je BFF zijn samen véél sterker, leuker, en more fabulous. En die twaalf redenen waarom maken dat heel duidelijk:

Jullie..

1. Zijn samen veel leuker dan alleen

Kijk, dit is gewoon een feit. Zonder je BFF ben je niets. Samen zijn jullie één spetterende persoonlijkheid. Jullie horen bij elkaar. Als jullie samen zijn lijkt het net alsof jullie over water kunnen lopen, de hele wereld aankunnen, en naar de maan kunnen vliegen zonder raket. Oké nu even zonder te overdrijven, jullie halen het beste in elkaar naar boven.

2. Feestjes zijn legendarisch

Samen kun je ervoor zorgen dat je overal aan denkt. Tot in de kleinste details. En omdat jullie met z’n tweeën zijn zit de partystemming er altijd al goed in voordat de gasten komen. Vooraf al een klein drankje doen, samen alles klaarzetten terwijl de muziek al keihard aan staat. Jullie bepalen de sfeer vanaf de allereerste seconde. En die is altijd ge-wel-dig.

3. Zijn altijd 24/7 up to date

Jullie houden elkaar op de hoogte. Of jullie nou wat horen van een ander, iets lezen in een onlie magazine, of iets tegenkomen op social media, jullie vertellen het tegen elkaar. Twee mensen weten meer dan één. Jullie vullen elkaar aan en zijn daardoor altijd op de hoogte. Geheimen kunnen jullie bewaren, maar niet tegen elkaar. En als je alles deelt, tsja dan weet je gewoon meer. Meer dan je alleen zou weten.

4. Zorgen dat de dansvloer vol komt

Als je in je eentje op een feestje bent ga je niet zomaar in het midden van de dansvloer staan om een dans te starten. Met z’n tweetjes is dat echter geen probleem. Als jullie een leuk nummer horen veren jullie op en gaan samen lekker gek doen. Alleen is maar zo alleen en met z’n tweetjes sta je sterk.

5. Steunen elkaar altijd

Wat er ook is, je hebt altijd een schouder om op te leunen. Alleen zul je nooit zijn. Hierdoor word je sterker en zul je niet zomaar in de put zakken. Zij trekt je er altijd wel uit. En jij haar ook. Hierdoor blijven jullie aan de top staan en zullen jullie nooit een treetje naar beneden zakken. Powerwomen.

6. Zetten samen de trends

Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Daardoor zijn er ieder seizoen verschillende trends. Zowel in make-up als in kleding. Jullie vullen elkaar aan. Waar de één gaat voor een natural look die de helft van de mensen wil namaken, kiest de ander voor smokey die de andere helft na wil maken. De één kiest liever voor jurkjes en hakjes en de ander rockt een broek met stoere boots eronder. Zo kunnen jullie samen allebei stijliconen zijn en kan iedereen inspiratie opdoen bij jullie tweeën.

7. Samen komen jullie op de beste ideeën

Jullie vullen elkaar aan. De één begint met het spuien van ideeën en de ander maakt ze af. Het maakt niet uit waarvoor. Of het nou voor één van jullie legandarische feestjes is, of voor werk, of voor een vriendin die een probleem heeft, jullie komen altijd met oplossingen. Oplossingen die gebaseerd zijn op gedachtes van twee mensen. En nogmaals, twee mensen weten meer dan één.

8. Maken nooit verkeerde keuzes

Overleg plegen doen jullie het liefst iedere minuut. Hierdoor nemen jullie geen verkeerde beslissingen. Jullie kunnen werkelijkwaar alles aan elkaar voorleggen. Je hebt altijd een partner in crime waardoor je niet zomaar een keuze zal maken die nadelige gevolgen heeft. Zij steunt jou en denkt met je mee, en jij met haar. Of het nou gaat om de keuze qua wasmiddel, Tinder dates of een nieuwe baan, je overlegt, jullie discussiëren en voila. Goede keuze gemaakt.

9. Vangen elkaars fouten op

Als de één een steekje heeft laten vallen, raapt de ander de rommel op. Zo gaan jullie te werk. Samen sta je sterk. Iedereen maakt foutjes in het leven en ondanks dat dat niet erg is, heb je soms iemand nodig die je even helpt om het foutje op te lossen. Zij doet dat voor jou, en jij voor haar. Wat het dan ook is. Jullie veroordelen elkaar nooit, je helpt en je hebt het er vervolgens niet meer over. Tenzij je erom kunt lachen natuurlijk.

10. Zijn nooit saai

Met jullie twee is er altijd wat te beleven. Zelfs als jullie op de bank zitten. Een goede grap, een nieuwe roddel, een spontaan avondje uit, of misschien zelfs een workout. Jullie hoeven je samen nooit te vervelen. De één wil altijd wel wat doen en als de ander geen zin heeft? Dan haalt de ene de ander toch over. Zo werkt dat gewoon.

11. Krijgen de beste mannen

Je hebt een partner in crime nodig als je op mannenjacht gaat. En het is wel duidelijk dat je BFF dat voor jou is en jij voor haar. Jullie kunnen samen een flirtplan bedenken, op twee vrienden afstappen (welke leuke man staat nou nog alleen tegenwoordig?). En ook al is de ene vriend niet leuk, je BFF zal met hem praten en hem bezig houden zodat jij de ander kan versieren. En ook hier geldt weer, dit doe je ook voor haar.

12. Zijn altijd in voor wat nieuws

Jullie hebben plezier in het leven, jullie hebben lol samen, en omdat je hand in hand samen kan gaan, is het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken. Het nieuwe tentje op de hoek? Jullie gaan er de eerste dag heen. Een mooie reis? Jullie maken ‘m samen. Het is vaak moeilijk om dingen alleen te ontdekken. Sommige hebben daar geen problemen mee natuurlijk, maar samen is toch veel leuker? Je kunt de ervaring delen, en zo vergeet je ‘m ook nooit meer.

Reageer op artikel:
12 x waarom jij en je BFF de wereld runnen
Sluiten