Hebben! Deze goedkope bh van ASOS is een lifesaver voor iedere meid met volle borsten

Grote borsten of kleine borsten, beide hebben zo hun voor- en nadelen. Meiden met grote borsten hebben vaak veel ondersteuning nodig en dat maakt shoppen voor bh’s niet altijd een feestje. Deze bh van ASOS gaat het internet over omdat ‘ie geweldig mooi is én comfortabel zit. En alsof dat nog niet genoeg is, scoor je ‘m voor een prikkie.

Het ene moment houd jij van je volle boobies en het andere moment weet je niet wat je met ze aan moet. Het is een herkenbare struggle voor veel vrouwen met grotere borsten. Die schattige kanten bh’tjes zijn prachtig, maar zo’n triangelmodel is voor jou geen optie. Of toch wel? ASOS verkoopt nu namelijk een comfy triangel-bh die geweldig is voor volle boobs.

Deze triangel-bh van ASOS is perfect voor meiden met volle borsten

Eens in de zoveel tijd duikt er een pareltje op en vandaag is zo’n dag, want deze triangel-bh blijkt het helemaal te zijn voor vrouwen met grote borsten. Het bh’tje is gemaakt van een gerecyclede stof en heeft geen beugel of andere bedrading erin. Het klinkt als de nachtmerrie van iedere meid met een volle boezem, toch bewijst dit item het tegendeel.

Ondanks dat de bh geen beugel of verharde cups heeft, doet de bustier goed z’n werk. Het houdt de borsten op de plaats en ondersteunt goed. En dat voor slechts €11,49 per stuk, inslaan ladies. De wonderbh is van ASOS Design en is er voor iedereen. Er zijn standaard modellen, curve modellen en modellen met grote cupmaat.

asos bh grote borsten

ASOS Design Curve bh van gerecyclede microvezels €11,49

asos bh grote borsten

ASOS Design Grote cupmaat bh van gerecyclede microvezels €11,49

Voor dat prijsje kan je ze niet laten liggen, toch?

Het internet houdt van de bh

Op Twitter vind je niets anders dan lof over deze bh. Na een lange zoektocht zijn veel vrouwen ontzettend blij met deze bh, ze hebben hun nieuwe holy grail gevonden.


Het mag dus duidelijk zijn. Als jij zin hebt in een bh die lekker zit én je volle borsten op de plek houdt, dan is deze triangel-bh van ASOS een schot in de roos.

Lees ook: Deze 14 vreemde dingen heeft iedereen met borsten sowieso een keer gedaan

Pretty52

Reageer op artikel:
Hebben! Deze goedkope bh van ASOS is een lifesaver voor iedere meid met volle borsten
Sluiten