Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Gezondheid 28 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Super handig! Hieraan kun je zien wanneer je bh aan vervanging toe is

We hebben allemaal wel een favoriete bh die we eigenlijk niet weg kunnen doen. Maar soms is het beter om met pijn in ons hart onze steun (letterlijk) en toeverlaat weg te gooien. Want soms is hij gewoon echt toe aan vervanging en laten wij vertellen hoe je dat kunt zien.

Groot of klein, iedereen heeft een bh nodig. Kan je als je thuis komt niet wachten om je bh onmiddellijk uit de doen? Dan is dat misschien een teken dat je een nieuwe bh nodig hebt. Uiteindelijk is hij er om de juiste comfort te bieden toch? Ook al is hij soms nog zo mooi.

Check de volgende drie punten

Hoelang een bh meegaat, hang af van een aantal factoren. Dus trek al je bh’s maar even uit de kast om ze te checken op het volgende.

1. Ga na hoelang je hem al hebt

Net als de rest van je lichaam veranderen je borsten. Iedereen verliest weleens een paar kilootjes en daarbij kan het ook zijn dat je lichaam hierdoor verandert.

Het gevolg hiervan is dat je bh te groot wordt. Bedenk dus dat als je hem al voor een langere tijd hebt, het waarschijnlijk niet goed meer past bij je huidige lichaam. En jezelf trakteren op weer wat nieuwe sexy exemplaren is nooit een straf, toch?

2. Hij zit niet meer lekker

Tja, dit is eigenlijk al een hint toch? Als je bh niet meer lekker zit, dan is dat vaak een duidelijk signaal dat je beste vriend de prullenbak in mag. Een bh moet natuurlijk wel als gegoten zitten.

3. Je bh ziet er niet meer uit zoals je hem in de winkel hebt gekocht

Zitten er gaten in, wil hij niet helemaal meer goed dicht of springt het bandje steeds los? Dan wil dat hoogstwaarschijnlijk zeggen dat je bh aan vervanging toe is. Een duidelijke boodschap dus: weggooien en weer lekker de winkels induiken.

Lees ook: WHUT?! Een bh dragen is misschien helemaal niet nodig

Reageer op artikel:
Super handig! Hieraan kun je zien wanneer je bh aan vervanging toe is
Sluiten