Bierliefhebbers opgelet: Je kunt je nu laten opleiden tot ‘Meester in Bier’

Bier alleen voor mannen, echt niet. En al helemaal niet als wij er straks meer vanaf weten dan onze vriendjes. Je kunt je binnenkort laten opleiden tot ‘Meester in Bier’ en dan mag jij jezelf een echte bierexpert noemen.

Misschien ben jij als bierliefhebber al wel bekend met de Bierista community. Het goede nieuws is dat deze organisatie binnenkort begint met het opleiden van Bierista’s, wauw. De opleiding kun je online volgen en kun je daarom perfect combineren met iets anders, bier drinken bijvoorbeeld.

Bier opleiding

De opleiding bestaat uit twaalf onderdelen waarin je aan de hand van video’s, foto’s en infographics verschillende dingen over bier leert. Zo krijg je veel meer te weten over de geschiedenis van bier, het brouwproces en welke biertjes bij welk gerecht passen, handig.

Wat krijg je ervoor terug?

Als jij de opleiding volbrengt krijg jij een echt Bierista Bierdiploma en mag jij jezelf ‘Bierista’ noemen. Je bent nu een bierexpert en kan al je vrienden imponeren deze zomer op het terras. Of bij jou thuis, want je krijgt een bierbox met 12 speciaalbiertjes thuis geleverd.

Iets voor jou?

De voorinschrijving voor de opleiding gaat al bijna open dus je kunt je e-mailadres vast achterlaten op Bierista.nl. De opleiding kost 125 euro, maar dan weet je wel echt álles over bier en dat is het sowieso waard. De eerste 250 aanmeldingen krijgen 25 procent korting op de opleiding en maken zelfs kans het hele bedrag terug te winnen.

Reageer op artikel:
Bierliefhebbers opgelet: Je kunt je nu laten opleiden tot ‘Meester in Bier’
Sluiten