Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 23 mei 2018

Biertesters gezocht! Deze bierbrouwerij in Rotterdam is op zoek naar mensen die gratis bier willen proeven

Ja, je leest het goed. Er worden biertesters gezocht en dat zouden zomaar jij en je vriendinnen kunnen zijn. THOMS opent een tweede stadsbrouwerij in Rotterdam en hun zelfgebrouwen biertjes moeten natuurlijk wel worden getest voordat ze op de kaart komen te staan.

Fijn nieuws op deze druilerige dag, want je kunt deze zomer de baan van je dromen krijgen in Rotterdam. Stadsbrouwerij THOMS opent een gigantische tweede brouwerij en hun biertjes moeten nog worden getest.

Bier brouwen en zelf tappen

De brouwerij wordt de nieuwe hotspot van Rotterdam. Je kunt hier zien hoe ze bier brouwen, want de brouwerij staat achter glazen ramen. Buiten komt een enorm terras waar je heerlijk in de zon kunt genieten van een speciaal biertje.

Daarnaast komen er ook vier taptafels in de zaak te staan waar je zelf je bier kunt tappen. Je kunt deze voor een avond reserveren met je vriendinnen en dan lijkt het net alsof jullie een eigen girls-kroeg hebben. Goals.

Bier proeven

Om zeker te weten dat de zelfgebrouwen biertjes van THOMS goed genoeg zijn voor de verkoop, is de toko opzoek naar een groep vrienden (of vriendinnen natuurlijk) die de biertjes willen proeven voordat ze op de kaart komen te staan. Houd de Facebookpagina van THOMS goed in de gaten, want de aanmeldingen zullen razend snel gaan.

Op 14 juni opent de nieuwe brouwerij van THOMS op de Halvemaanpassage in Rotterdam.

Reageer op artikel:
Biertesters gezocht! Deze bierbrouwerij in Rotterdam is op zoek naar mensen die gratis bier willen proeven
Sluiten