Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 20 jun 2017

Ben je op zoek naar een leuke sport? Misschien is bier-yoga iets voor jou

Wellicht drink jij liever een biertje dan dat jij een uur in de sportschool staat te zweten. Maar wat als we je vertellen dat dit nu te combineren is? Ja écht waar: jij kan nu sporten en bier drinken tegelijkertijd bij de bier-yoga lessen in Londen.

Sommige mensen halen hun ontspanning uit een heerlijk actief uurtje sporten. Jij daarentegen vindt het misschien wel veel relaxter om even een uurtje op een terrasje te genieten van een van een koud biertje en vriendinnen. Oké, misschien voel jij je een beetje schuldig als je vaker op het terras zit dan in de sportschool, maar die schuldgevoelens zij nu verleden tijd. Je kan namelijk met bier drinken bij deze yoga lessen kan uitoefenen. Bier-yoga is jouw nieuwe vriend.

Intensief sporten

Nou is op het terras een aantal biertjes wegzetten soms ook behoorlijk doorwerken, maar bij deze sport krijg je er nog waardering voor ook. Tijdens het yoga is het namelijk de opdracht om slokjes bier te nemen en heb je ten alle tijden jouw biertje in jouw hand, waarbij je zoekt naar het juiste evenwicht.

Voor slechts 12 pond (14 euro) kan jij een uurtje écht ontspannen en op zoek gaan naar jouw innerlijke rust en balans. En hierbij zit het biertje en het yoga matje al inbegrepen. Nou is het nog maar de vraag of jouw balans erop vooruit gaat met deze biertjes, maar hé: het is in ieder geval een prachtige bezigheid én origineler dan simpelweg een terrasje pakken. Cheers!

Reageer op artikel:
Ben je op zoek naar een leuke sport? Misschien is bier-yoga iets voor jou
Sluiten