Big beauty news: Urban Decay Naked Vault II

Urban Decay staat bekend om haar prachtige kleuren die bij werkelijk iedereen, écht waar, goed te combineren zijn. Ze waren de eerste die kwamen met de introductie van knalkleuren. Maar inmiddels trekken we een sprintje naar de Ici Paris XL of Sephora voor de Naked eyeshadow palettes. We krijgen er géén genoeg van.

Naked, Naked 2, Naked 3, Naked Basic en Naked Basic 2 mini palettes waren vlak nu hun releases in no-time uitverkocht. Want zoals je misschien weet als ware beauty fan is dat als je eenmaal begint aan die paletten dat je simpelweg het niet kan laten bij één exemplaar. De extreem draagbare oogschaduwen zijn geschikt voor élke look.

Vaak gebruik je maar enkele kleuren in een palette maar bij de Naked palettes gebruik je ze allemaal. Dit is misschien ook de reden van hun succes en jouw beauty mind die je vertelt dat je er echt niet eentje niét kan kopen.

Vorig jaar bracht Urban Decay hun eerste Naked Vault uit. Een doos gevuld met alle paletten. Helaas was je vast niet de enige die deze wilde hebben. Ze vlogen over de toonbank als warme broodjes. Gelukkig heeft Urban Decay daar iets op machtigs prachtigs op bedacht: The Naked Vault II. Je gelooft het niet, maar deze doos bevat nog meer palettes dan The Naked Vault I. Het bevat namelijk ook de Naked Smoky Palette. En dat allemaal tegen een hele fijne prijs: 150 euro. Dit klinkt misschien veel maar de totale waarde is 250 euro. Als je ‘m weet te bemachtigen hou je handjes er dan stevig om vast want deze limited edition heeft al bewezen dat ze aas is voor élke beauty addict.

Reageer op artikel:
Big beauty news: Urban Decay Naked Vault II
Sluiten