Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 26 okt 2015

Big booty news: vrouwen met volle billen zijn slimmer én gezonder

Mannen zijn er gek op, een goede bilpartij. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat ze dit associëren met vrouwelijkheid. Maar, het houdt niet alleen op bij vrouwelijkheid. Vrouwen met een dikke kont zijn namelijk gezonder én slimmer. Dus baal nou maar nooit meer. Deze is speciaal voor alle bootylicious babes.

Sommige vrouwen zijn ontzettend blij met hun dikke kont terwijl anderen juist dromen van een klein schattig kontje. Hoe je het ook wendt of keert, een dikke kont heeft heerlijke voordelen en daarom mag je niets anders meer dan dolgelukkig zijn met jouw billen.

Onderzoekers van The University of Oxford hebben namelijk ontdekt dat vrouwen met een grotere kont dan de gemiddelde kont veel intelligenter zijn. Maar ook zijn ze veel minder vatbaar voor chronische ziektes.

Uit de resultaten bleek dat je big booty er voor zorgt dat je een lager cholesterolgehalte hebt. Ook produceert jouw lichaam meer hormonen die makkelijker suikers uit je lichaam werkt. En, als klapper op de vuurpijl heb je ook nog eens minder kans op diabetes en hartproblemen.

Heb jij nou geen grote volle billen maar je moeder wel? Dan ben je ook zeker gezegend. Dezelfde onderzoekers hebben namelijk ook ontdekt dat kinderen van moeders met grote billen en heupen slimmer zijn dan kinderen van moeders die slanker en minder curvy waren. Dank je wel mama.

Maak je geen zorgen, je kan zelf ook zorgen voor grotere billen

Máár wel met deze oefeningen. Klik op de foto om het te lezen:

Reageer op artikel:
Big booty news: vrouwen met volle billen zijn slimmer én gezonder
Sluiten