Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 18 dec 2020

Big Brother 2021 is coming: dít weten we tot nu toe

Nog even en we kunnen genieten van Big Brother 2021. Vanaf 4 januari keert Big Brother terug. Hoewel dat nog ver weg klinkt, is dat best snel. Niet gek dus, dat steeds meer dingen duidelijk worden over het programma: het presentatieduo, de deelnemers én hoe het eruit gaat zien. Hoog tijd voor ons om jou bij te praten.

Eén ding is zeker: wij kunnen niet wachten.

Big Brother 2021: dit weten we

Afgelopen zomer werd al gezegd dat Big Brother 2021 een feit was. Het presentatieduo is al bekend en we weten inmiddels ook dat we op 4 januari van het iconische programma kunnen genieten. En da’s nog niet alles. De Belgische Peter van der Veire – die dus samen met onze Geraldine die het programma presenteren – heeft het een en ander vertelt over wat we kunnen verwachten.

Peter denkt dat de kracht van Big Brother 2021 hem zit in het feit dat het realistisch en herkenbaar is. Waar je in Temptation Island en Love Island geniet van de sensa, ga je in Big Brother twee “gewone” mensen zien die ruziën of verlief worden. Jeroen Compeer, de producent van EndemolShine, vertelt dat er wordt vastgehouden aan het sterke basisformat.

100 dagen in 1 huis

De deelnemers zijn nog niet bekendgemaakt, maar we weten wel dat er zowel evenveel Nederlanders als Belgen in het huis zullen verblijven voor 100 dagen. Draaiende webcams én tv-camera’s volgen de deelnemers op de voet. De livestream zie je op Videoland, en op RTL5 is Big Brother dagelijks te zien. Enne, voor wie denkt dat het kijken naar “gewone” mensen saai is, heeft het mis.

Er zullen genoeg plot-twists zijn én de kandidaten moeten opdrachten uitvoeren om kans te maken op het prijzengeld van 100.000 euro(!).

Reageer op artikel:
Big Brother 2021 is coming: dít weten we tot nu toe
Sluiten