Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 30 nov 2016

Big Brother komt terug! Maar dan met stelletjes…

Big Brother was de guilty pleasure tv-show uit onze jeugd. Helaas verdween het van de buis, maar, in Groot-Brittannië is het tv-programma weer helemaal terug. En hoe! Het is nog beter dan eerst. Het Big Brother huis zit namelijk vol met koppels. Als dat maar goed gaat. Of juist niet… gnagna.

Big Brother meets Temptation Island in het allernieuwste seizoen van het reality programma. En we kunnen maar één ding denken: Dit. Wordt. Smullen.

Het is allemaal nog niet officieel, maar alles wijst erop dat een Big Brother met koppels er volgend jaar gaat komen in Engeland. Televisiezender Channel 5 heeft namelijk een oproep gedaan waaruit blijkt dat de redacteuren op zoek zijn naar koppels en niet zo zeer naar individuen.

’We zijn op zoek naar outgoing koppels met een sterke mening en opvallende persoonlijkheden in de UK,’ luidt de oproep.

Big Brother is terug en hoe

Dit gaat leiden tot een heleboel intriges, we weten het zeker. En wat gebeurt er als één van de twee naar huis wordt gestuurd? Oh oh, dit vraagt om ruzies, nieuwe vriendschappen, escapades en nieuwe romances.

Big Brother kijken met relatie perikelen

In Nederland is het in 2006 al een keer gedaan met koppels, maar ja, dat is alweer tien jaar geleden. Dit vraagt toch om een nieuwe Nederlandse versie? Heeft iemand het nummer van John de Mol?

Vond je dit leuk nieuws? Dan wil je dit misschien ook lezen: 7 redenen waarom je zielsgelukkig wordt van reality tv als Oh-Oh en Ex on the Beach

Reageer op artikel:
Big Brother komt terug! Maar dan met stelletjes…
Sluiten