Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 23 apr 2017

Je nieuwe favoriete guilty pleasure serie: Big Little Lies

We verkeren op het moment in een walhalla van binge-watch series. Eerst kwam 13 Reasons Why al uit, toen de nu-al-een-hit serie Girl Boss, Pretty Little Liars start met het ontknopingsseizoen Ć©n ons gat van Gossip Girl wordt opgevuld met de nieuwe serie genaamd Prep. Maar nu nog meer goed nieuws: ook deze nieuwe serie Big Litte Lies zit vol met geheimen en schandalen.

We vinden het ook helemaal niet erg dat er wƩƩr eentje bijkomt. Naast dat de serie Big Little Lies een fantastisch complot bevat en daarmee een verhaal is waarvan we kunnen smullen, heeft het ook fantastische acteurs die de rollen vervullen. Dat moet wel een toppertje worden.

Big Little Lies serie

De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller boek. Big Little Lies speelt af in een rijke kustplaats, Monterey in Californiƫ. Hier lijkt in eerste instantie alles te kloppen: veel succesvolle families die vredig samen leven. Maar niets is minder waar. Er is namelijk een moord gepleegd waar meer mensen schuldig aan zijn dan deze kustplaats verwacht.

Een steengoede cast

De sterren die showen in de show zijn niet te min, zoals Nicole Kidman, Reese Witherspoon en Shailene Woodley (Fault in our Stars), maar ook hete heren als Adam Scott.

We hebben hier de trailer voor je:

De serie is een HBO serie en alle afleveringen staan al online. Snel kijken, want dit is tƩ spannend.

Dit wil je ook lezen: Nog meer Chuck nieuws! Ed Westwick speelt ook in een film

Reageer op artikel:
Je nieuwe favoriete guilty pleasure serie: Big Little Lies
Sluiten