Renée
Renée | LinkedIn Life 5 sep 2018

Beste nieuws EVER: Jij en je vriendinnen kunnen Big Mac saus krijgen

Je vriendinnen hoeven maar over kipnuggets, McKroket en Big Mac te beginnen of je hebt al zin om even naar de Maccie te gaan. Geloof ons, het water gaat je nu al helemaal in de mond lopen. Want wist je al dat je de welbekende Big Mac saus kunt bemachtigen?

Ja, dat lees je goed. De allerlekkerste saus die McDonald’s op de kaart heeft staan – naast de fritessaus – kan binnenkort van jou zijn. Je kunt namelijk de Big Mac saus winnen.

Big Mac saus winnen

De Big Mac bestaat namelijk vijftig jaar en dat is genoeg reden voor een groot feestje. Hallo, deze mijlpaal verdient de nodige aandacht toch? Daarom bedacht McDonald’s een toffe actie: je maakt kans om de Big Mac saus te winnen.

Het recept van de Big Mac saus is zo geheim dat bijna niemand weet wát er precies inzit. En misschien smaakt het daarom nog lekkerder op je burgertje. Maar het feit dat zo’n fles binnenkort van jou kan zijn geeft je vast hoop.

Wat moet je doen?

Waarschijnlijk zijn jij en je vriendinnen alleen nog maar geïnteresseerd in het winnen van de goddelijke saus. Daarvoor moet je wel iets doen: de nieuwe app van McDonald’s downloaden.

Dus zorg ervoor dat er genoeg ruimte op je telefoon is zodat je als de wiedeweerga mee kunt doen. Succes ladies.

Bereid je voor: McDonald’s komt met een nóg grotere versie van de Big Mac

Reageer op artikel:
Beste nieuws EVER: Jij en je vriendinnen kunnen Big Mac saus krijgen
Sluiten