Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 23 dec 2015

Bijna, bijna bijna: dit is waarom je zo houdt van Kerstmis

Het aftellen is bijna ten einde. Morgen is het Kerstavond en daarna is het ein-de-lijk kerst. Oh Kerstmis, dit is waarom je zo fantastisch bent.

Het is knus met lampjes en decoraties

Binnen steek je kaarsjes aan en bewonder je je prachtige kerstboom. En als je buiten bent, zie je overal lampjes en kerstversiering. Het is allemaal zo knus en gezellig. Je vergeet gewoon dat het winter, koud en donker is.

Er is geen stress

Oké, misschien alleen over of het gerecht dat je op tafel wilt toveren in de smaak zal vallen. Maar verder hoef je je een paar dagen nergens zorgen over te maken. Niet over je werk, niet over dingen die je nog moet doen. Nu is het tijd om te ontspannen en samen te zijn met de mensen waar je het meest van houdt.

En wel heel veel lekker eten

Dagenlang alleen maar eten en wijn drinken. Do we need to say more?

Je krijgt en geeft cadeaus

Misschien is een cadeau weggegeven, aan je lover of ouders, nog wel leuker dan een cadeau in ontvangst nemen. Eerst mag je eindeloos shoppen en vervolgens zie je een lach op hun gezicht komen als ze het cadeaupapier stuk scheuren. Dat is het allerbeste gevoel ooit.

Je mag jezelf urenlang optutten

Eindelijk heb je een excuus om veel te lang voor de spiegel te staan. Je probeert de nieuwste make-up looks uit, trekt je onlangs aangeschafte jurk aan en neemt ruim de tijd om het perfecte kapsel te maken. Als je op het kerstdiner verschijnt maak jij een fabulous indruk. Al was het optutten zelf misschien nog wel leuker dan alle complimentjes die je in ontvangst neemt.

LEES OOK: Baconlovers opgelet! Deze nieuwe variant op de kaasstengel is fantastisch

Reageer op artikel:
Bijna, bijna bijna: dit is waarom je zo houdt van Kerstmis
Sluiten