Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 7 apr 2018

​Ginlovers! Deze gin verandert van kleur en daarmee geef jij de tofste gin tonic party ooit

Wauw, je avonden worden zoveel beter nu je weet dat deze gin van kleur verandert. Jij steelt sowieso de show als jij op je feestje deze bijzondere gin schenkt. En hallo dat is serieus een briljant idee: geef een gin tonic party.

We konden alleen maar dromen van een gin tonic die van kleur verandert (serieus, wij hebben daar echt over gedroomd). En die droom is uitgekomen: de Colour Changing Gin & Tonic. Whaaaa.

Bloemen en kruiden uit eigen tuin

De bijzondere gin is een samenwerking tussen Marks & Spencer en The Old Curiosity Distillery. Bij deze brouwerij maken ze al jaren bijzondere gins en gebruiken ze alleen kruiden en bloemen uit eigen tuin.

En het ziet er zó tof uit. De paarse gin verandert in een zacht roze kleur, en de perzik-kleurige gin verandert in een fel roze kleur. Zodra je er tonic bij doet reageert de ‘neus’ van de gin hierop en verandert de gin op natuurlijk wijze van kleur.

Een fles gin van 50cl kost 28,60 euro. De flessen komen later deze maand online te staan dus hou de website van M&S goed in de gaten. Kun je niet wachten? Dan kun je ook vast andere gin’s die van kleur veranderen bestellen op The Old Curiosity Distillery.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
​Ginlovers! Deze gin verandert van kleur en daarmee geef jij de tofste gin tonic party ooit
Sluiten