Mysterie opgelost! Deze bikini pas echt het beste bij jouw figuur

De zoektocht naar de perfecte bikini is een lastige. Onzeker in bikini? Niet nodig. Want met deze tips weet je precies welke bikini het beste bij jouw figuur past.

Bloedhete pashokjes en urenlange passessies maken het vinden van fijne badkleding niet echt een leuke bezigheid. Leuker kunnen we het niet maken, maar wel een tikkeltje gemakkelijker.

Zandloper figuur

Ben jij gezegend met het super vrouwelijke zandloperfiguur? Wees trots op je slanke taille en rondingen, en benadruk ze met een halter- of triangelbikini. Een hoog uitgesneden badpak doet ook wonderen voor jouw figuur. Laat bikini broekjes met pijpjes links liggen en kies liever voor badkleding in één kleur in plaats van meerdere kleuren of drukke prints.

Sportief lijf

Jouw bouw kan het beste omschreven worden als sportief of ‘rechthoekig’. Heb jij bredere schouders en minder rondingen? Show jouw afgetrainde lichaam dan met high waisted broekjes en tops met prints of franjes. Met het broekje creëer je optisch bredere heupen, en het drukke topje laat jouw borsten er volumineuzer uitzien dan ze zijn.

Peervormig lichaam

Vrouwen met een peervormig lichaam hebben een smal bovenlijf en bredere heupen en bovenbenen. Ga op jacht naar bikini’s met ruches, prints en franjes. Ben je wat onzeker over jouw bredere heupen? Met een bovenstukje vol drukke prints of andere versiersels vestig je de aandacht meer op jouw bovenlijf.

Appelvormig figuur

Een bredere taille en smallere benen is hoe jij gebouwd bent. Benadruk je taille met een badpak met bijvoorbeeld een klein riempje of kies voor een bikini met een high waisted broekje in een kleurrijke print. Hiermee vestig je de nadruk op je mooie slanke benen.

Maar het aller belangrijkste is nog wel dat jij je lekker voelt in je bikini – of het item nou de beste keuze is voor jouw figuur of niet. Want als jij je goed voelt, straal je dat ook uit.

Joehoe, wil je nog op vakantie? Deze bestemmingen kosten je niet meer dan 300 euro

Curves.nlFashionchick

Reageer op artikel:
Mysterie opgelost! Deze bikini pas echt het beste bij jouw figuur
Sluiten