Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 24 aug 2017

Score! Dit resort in Thailand garandeert je dat je met een bikinibody naar huis gaat

Thailand is een land waar je ultiem kunt genieten. Er zijn eilanden met witte strandjes en azuurblauw water. En het eten is ook goddelijk. Maar naast de eindeloze mogelijkheden voor een paradijselijke vakantie kun je in Thailand ook eindelijk je droomlichaam bereiken. In Phuket vind je namelijk het Thanyapura Resort en daar loopt iedereen met een bikinibody de deur uit.

Je bent echt niet de enige die zich voorneemt dit jaar een bikinibody te hebben, maar toch eindeloos op terrasjes zit, taartjes eet met verjaardagen en ‘vergeet’ te sporten. Uiteindelijk baal je dat je niet beter je best hebt gedaan.

Trainen tijdens je vakantie

Thanyapura in Phuket snapt deze frustratie. Daarom biedt dit hotel geen strand- en feestvakantie aan maar een vakantie waar je juist je droomlichaam kunt bereiken. Als je een ticket boekt naar dit geweldige resort waar maar liefst 114 kamers zijn, kom je terecht in een paradijs dat er helemaal op ingericht is om eindelijk het lichaam te krijgen waar je van droomt.

Op het terrein vind je heel veel sport faciliteiten: fitnessruimtes, wedstrijd zwembaden, yoga studio’s, tennisvelden en eindeloos veel fietsen om triatlons te trainen. Veel topsporters komen hier naartoe om te trainen en nóg beter te worden.

Jouw eigen programma

Maar Thanyapura is meer dan alleen sport. Het hotel biedt allerlei programma’s aan waar je intensief wordt begeleid om te detoxen, af te vallen, beter te eten en te bewegen. De restaurants zijn verschrikkelijk gezond en je kunt er honderden sapjes krijgen.

Als jij een vakantie boekt naar deze plek, gaan er allerlei begeleiders intensief met je aan de slag. Je kunt je persoonlijke doelen aangeven en zij zorgen ervoor dat je die hoe dan ook bereikt voor het einde van je vakantie. Plus, ze leren je hoe je dit lichaam kunt vasthouden. Want vaak kakken je goede voornemens na verloop van tijd weer in…

Zij leren jou echter hoe je je lichaam en je geest zo goed mogelijk in balans kunt houden waardoor je bijvoorbeeld niet naar een zak chips grijpt als je een minder fijne dag hebt gehad. Ze leren je te voorkomen dat je de hele dag kaas wil eten en wijn wil drinken. Denk maar na, hoe idioot is het dat je hoofd de hele dag zegt ‘EET!’ terwijl het slecht voor je eigen lichaam is? Daarom.

Boeken dus. Want dan kom je niet alleen poepie bruin terug, maar ook met een lichaam waar iedereen een diepe buiging voor maakt.

Ga je voor de eerste keer naar Thailand? Dan kun je hier 13 ultieme tips lezers voor je allereerste Thailand reis.

Reageer op artikel:
Score! Dit resort in Thailand garandeert je dat je met een bikinibody naar huis gaat
Sluiten