Binnenkort jarig? Dit is waarom het vieren met een diner het állerleukste is

Diners zijn de állerleukste dingen ooit. Maar sommige diners zijn nog specialer. Voor elk belangrijk levensjaar, is het wel een mooi moment om eens flink uit te pakken. Denk aan een 18 diner, 21 diner, 25 diner of 30 diner. Een ding is zeker, dit zijn een van de leukste avonden uit je leven.

De pret er naar toe

Het plannen van de datum alleen al is al spannend. Je hebt er voor gekozen om er nu écht voor te gaan. Veel van je vriendinnen zijn je al voor gegaan, maar jij hebt het continu maar uitgesteld. Here we go.

De menu keuze

Oef, altijd lastig, maar wel heel erg leuk. Dit is jouw diner en jij zet op tafel wat jij lekker vindt. Ach, je kunt niet wachten. Nadat je het menu hebt samengesteld, is het natuurlijk geen verkeerd klusje om hier ook de perfecte wijn bij uit te kiezen. Het is voor jou en je moeder of bestie absoluut geen straf om een paar heerlijke flesjes open te trekken en te bepalen of dit bij het menu past.

Je outfit

Jij moet natuurlijk wel de show stelen, want het is jouw avond. Je moet daarom ook de állermooiste en leukste outfit ever hebben. Je hebt al iets in je hoofd, wat is het dan ook mooi dat je het meteen vind. Voor de genodigden blijft het echter nog eventjes geheim.

Je wordt volledig in het zonnetje gezet

Dit diner staat volledig in het teken van niemand anders dan jou. Je vriendinnen en familie doen heel veel moeite voor je. Er worden de liefste woorden over je gezegd, mensen laten merken dat ze om je geven. Je mag trots zijn op de vriendschappen die je hebt.

Je ouders zien iedereen ook weer

Het állerleukste is natuurlijk wanneer je je diner host in je ouderlijk huis. Het huis waarin je bent opgegroeid en waar jij heel veel jaren van je leven hebt doorgebracht. Voor je vriendinnen van nu is het heel erg leuk om dit te zien, je ouders beter te leren kennen en zo meer over jou te leren. Daarentegen is het voor je vriendinnen van vroeger het állerleukste om weer terug te zien op jouw thuisfront en urenlang herinneringen op te halen met je ouders.

Je bent met de mensen waarvan je het meeste houdt

Jouw diner, dus jouw gastenlijst. Je kunt met heel veel genoegen zeggen dat iedereen die bij je aan tafel zit, stuk voor stuk de állerbelangrijkste mensen uit je leven zijn.

Drank, heel veel drank

Je hebt de allerlekkerste wijnen, je hebt ze met heel veel zorg uitgezocht. En wat doe je met die lekkere wijnen? Natuurlijk gaat álles op.

De kaasplank

Geen diner zonder de kaasplank, je diner is absoluut niet geslaagd zonder dat je je aan het eind van de avond hebt vergrepen aan heel veel kaas. Afsluitend met een heerlijk glaasje port of nóg een glaasje wijn. Jij gaat met een voldaan en rozig gevoel naar je bedje toe. Alles aan deze avond heeft je meer dan blij gemaakt.

LEES OOK: Dit is précies hoe ieder dronken avondje met je beste vriendin verloopt

Reageer op artikel:
Binnenkort jarig? Dit is waarom het vieren met een diner het állerleukste is
Sluiten